یک سوال وقتی یک اپدیت میاد ولی اپدیت نصفه دانلود میشه یعنی یک فایل کامل اپدیت نمیشه ماا من قبلش یک (failed) اومده برا این که از اول دانلودشون کنه باید چیکار کنم؟
وقتی اینجوره مدام از بازی پرت میکنه بیرون منو یک سری چیز ها هم سیاه نشون میده تو بازی
یک سوال وقتی یک اپدیت میاد ولی اپدیت نصفه دانلود میشه یعنی یک فایل کامل اپدیت نمیشه ماا من قبلش یک (failed) اومده برا این که از اول دانلودشون کنه باید چیکار کنم؟
وقتی اینجوره مدام از بازی پرت میکنه بیرون منو یک سری چیز ها هم سیاه نشون میده تو بازی
100 بار هم که pause بدی یا 100 بار هم که Fail بشه , دانلود کامل و بدون نقص کامل و دوتا 2 آپدیت میشه. مشکلی که شما میگید از یک جای دیگه آب میخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا2 نیست cs go هست چند وقت پیش یک اپدیت 2گیگ اومد منم دیدم که زیاد بازی نمی کنم گفتم که بعدا دانلود می کنم بعد 3 هفته اینا دانلود کردم بعد رفتم تو بازی 3 دقیقه ای دیدم خودش بازی رو بست چند بار دیگه هم رفتم اینجوری شد بعد رفتم تو جای نصبش دیدم که 2تا فایل هستک که قبلش نوشته failed بعد اونا رو کپی کردم جای دیگه از تو فایل بازی هم دیلیت کردم بعد رفتم تو بازی gun هارو سیاه نشون میده هر دستم که تمونم شه باز میندازه بیرون
من به خاطر سیستم ذعالی که دارم مجبورم گرافیک بازی رو پایین بیارم . الان هر دفعه که وارد بازی میشم باید این کار رو بکنم ... یعنی الان که این کار رو کردم ذخیره نمیشه که برای دفعه بعد دوباره همچین اتفاقی نیافته !
کسی راه حلی پیش پام بزاره ممنون میشم .
برای منم همینطوری بود اون اوایلی که 5 گیگ دانلود کردم. هر دفعه باید تنظیم میکردم تنظیماتو ولی یک روز یک backup دیگه گرفتم و Restore کردم درست شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میخواستم ببینم دموهای لوکی جزو کدوم ریپلی ها حساب میشه ؟
fail یا ریپلی معمولی که برای ریپلی سازی دوتاباز استفاده میکنید ؟!
دقیقا منظورت از بیرون اومدن چیه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا از بازی خارج میشه یا دیسکانکت میشی ؟!
بدلیل تبلیغات ، امضا حذف شد.
3راه داره پیشنهاد میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1.استیم res بده
2. pc ت رو res بده
3.مودم رو res بده
(اگه این ها نشدن با V*P*N برو(فندق شکن )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©