در هر دو مورد حاضرم امتحان کنم که ببینی .... اددم کن بریم لابی بهت نشون بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر دو مورد حاضرم امتحان کنم که ببینی .... اددم کن بریم لابی بهت نشون بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو که همیشه bkb نداری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینی که شما فرمودید برا public game هست و توی 1به1 هیچ اسکیلی تو cd نیست .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهشا از پست اول این تاپیک بخون ........ شرایط 1به1 اینه که دو نفر برن لابی گیم cheat gold + lvl25 رو بزنن و بعد بدون فرار یه فایت کنن هرکی زنده موند برندس ( هر دو هم فول آیتم باشن )
جنابعالی بیا تا نشون بدم هوسکار puck رو به ** میکشونه .....
تو پست اول این تاپیک کلمه ای به شکل 1v1 - تک به تک و ... گفته نشده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز هرکی تو بازی 1v1 برنده میشه دلیل به برتر بودن بازی اون به او یکی نیست . الان این هیرو Huskar یه هیرو به قول معروف User که هیچ مهارت فردی لازم نداره . همین Huskar نصف بیشتر هیرو ها میتونن بزنن . من بازم میگم هیرو Puck میتونه Huskar پاره کنه
هیرو
چه شرایط جالبی . شما تو گیم نت محلتون اینجوری 1v1 بازی میکنید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیگه حرفی ندارم
ویرایش توسط Wind : 11-17-2014 در ساعت 05:30 PM
مگه wtf که هیچ اسکیلی تو Cd نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
پست اول به روز شد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوست عزیز ایت 1ب1 در گیری فول ایتم هست نه اونی که شما فک میکنی توی دوتا np و om بدن بازی کنن منظور اینا فوله...
بازم حاضرم چک کنم ببینم مدوسا میزنه یا CK
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
[DR.[mmL (11-18-2014)
فکر کنم تو منظورت این باشه که دوتا هیرو رو بیاریم رو به روی هم . هر کدوم روی هم کلیک راست کنن ببینن کدوم میزنه . من دیگه با جنابعالی حرفی ندارم ، چون حرفی بزنم از اونجا به بعدش با زبان خوش نیست ، ، ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
منظورم قبل از فایت بود ..... :wthplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز ..... آیا من حرفی از نزدن اسپل زدم ؟؟؟ ......... فقط میگم دو نفر هرچی میخوان آیتم بگیرن (متناسب با هیروی مقابلشون) و با یکدیگر روبرو بشن و از اسپل ها و آیتم هاشون هم میتونن استفاده کنن ( بدون فرار )
ویرایش توسط [DR.[mmL : 11-18-2014 در ساعت 12:59 AM
عزیزم این شرایط 1به1 ( فول آیتم ) هست ...... اونی که تو میگی solo-mid عزیز .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©