یعنی حتی راث کینگ هم از 6 جاگر زنده بیرون نمیاد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی حتی راث کینگ هم از 6 جاگر زنده بیرون نمیاد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جاگر فقط بخاطره اتک اسپیدی که میگیره و لول 3 اش قویه...
اصلا aghanim ایتم خوبی براش نیست فقط تو fight ها باید با ult شروع کنه بعد با اتک بزنه همرو ..
البته این به سطح بازی هم بستگی داره..
اقانیم به التیماتش دمیج اظافه میده و تایمش رو بیشتر میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی با چندتا کریپ یا ghost scepter کلا ult خراب میشه دمیج اضافی یا تعداد اسلش های بیشتر بدردی نمیخوره..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با هر جامپ دمیج بیشتر میگره تازه تو اخر بازی نمیتونی یه هیرو که 3000 تا جون داشته باشه رو بزنی ولی وقتی اینو زدی نصف جونشون میره و با اسکیل 1 راحت میکشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شماهم سعی کن التیمات رو موقعه ای بزنی که کریپ اطرافت نباشه یا اگه بود کمتر از 3 تا باشه بکششون
چرا نشه کشت ؟ ایتم اتک سپید و دمیج ببندی اتک سپیدش نزدیکه ترول میشه 3k که هیچی، pudge با 5k hp هم می زنه ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم فقط وقتی فول آیتم شدم بسته به شرایط آقانیم میگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی این تاپیک منظور 1به1 فول آیتم هست که طبیعتا حریف جاگر ایتم ghost scepter نمخیره چون 1 کری دیگست
اینجا بحث سره این بود 2 تا هیرو کری فول آیتم میشن میرن تک به تک برا همین گفتم چاگر همرو مزنه و گرنه که تو بازیه 5به5 اقانیم برا جاگر اول بازی زیاد جالب نیست و آتم هایی مثل butterfly-skul bashe-eye of skadi مفید ترن
ویرایش توسط The Viper : 05-23-2015 در ساعت 09:09 PM
با توجه به اتک اسپیدی که madness میده یه آقانیم هست خودش بنابراین دیگه نیازی به scepter نیست ... در ضمن سرعت فارم رو بالا میبره scepter واقعا دیگه نمیرن برای jugg کاملا منقرض شده ... تو patch قبلی این اتفاق افتاد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
منم همینو گفتم دیگه اقانیم برا جاگر مهم نیست فقط وقتی فول آیتم بشه اونم در شرایط خاصی آقانیمو به عنوان آیتم آخر میخردن چون آقانیم کلا 3 تا جامپ اضافه میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مدنش هم برا جاگر خیلی مهمه به lifesteal و اتک اسپیدش نیاز داره
اما بازم میگم من در این شرایط گفتم برا جاگر آقانم خوبه که 1به1 باشه تو بازی عادی رو بالا توضیح دادم که آقانیم خوب نیست
من دوستم گفت مین 8 هارت اواردم تازه با timber + چند ایتم دیگه تعجب کردم ایا میشه تازه همش 3 ماهه دوتا بازی میکنه دوتا یکم بازی نکرده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©