اصلا هی چی تو بگی اخه بگو اگه تو اول بازی pudge بیاد بزنتت بهت اجازه نده فارم کنی و .... اخر بازی چی کار می خوای بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا هی چی تو بگی اخه بگو اگه تو اول بازی pudge بیاد بزنتت بهت اجازه نده فارم کنی و .... اخر بازی چی کار می خوای بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط evilkingofdark : 04-18-2014 در ساعت 04:43 PM
اقا تو نمی خواد دخالت کنی من Warden رو میشناسم هر چی میگه درسته
WardeN (04-18-2014)
من نمی فهمم فازت چه؟! اصلا نوشته های warden رو خوندیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (04-18-2014)
من خداییش با dark seer زدمش شاخه بازی بود و خیلی ادعا ولی بلدمال فعال کردم و شیلدم روم بود شیش هم کردم زدمش همه بهش گفتن هاها لول
ولی هیروی فوق العاده قوی و باگیه pudge پلیرم نباشی مثل یه نوب سگ هم باز شاخ میشی
یه چیزی بگو که ما ندونیم .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قول pa ، FCB با نصف آیتماش pudge فول آیتمو میزنه ...... به شرطی که در محیط های مناسب ward گذاشته باشن .
این هم در صورتی گفتم که یار های هر دو طرف یه سطح بازی داشته باشن ( یا هردو تیم نوب ، یا پرو )
من تجربشو دارم چون pa بهترین هیرومه !
ویرایش توسط [DR.[mmL : 04-29-2014 در ساعت 10:42 PM
FCB (04-29-2014)
چیزی به نام بهترین وجود نداره ، که pa باشه یا هیرو دیگه ، همه carry ها میتونن شاخ باشن و هر supp در نوع خودش میتونه ...
چرا داداش ... برا هرکسی بهترینی وجود داره ، مثلا تو با هیرویی که تاحالا بازی نکردی میتونی خوب بری ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور محمد هم دقیقا همین بود . که بستگی به بازیکن و فارمش و فیدش دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mohammad_ai69 (04-30-2014)
سه تا جمله برا گفتن دارم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. pa مگه خر باشه که بزاره pudge پا بگیره !
2. اگه تیمی حرفه ای باشه . ساپورتر هاش 100% wrad میذارن
3. واقعا بعضیا فکر میکنن تجربشون تو بازی های عمومی و سرور روس هم در مورد تورنومنت های معروف هم صدق میکنه !!!
و........
کسایی هم که تو ایران با pudge بازی میکنن خیلی زیاد شده ..... پس خواهشا همتون انقد از این نظرات ندین که pudge همرو میزنه و ........
جنابعالی هم در مورد هیروهای دیگه (از جمله pa) نظر نده چون تو تا الان با این هیرو ها بازی نکردی یا فقط در حد 2-3 تا game با pa رفتی .
منم یه جمله میگم ، pudge اگر بازیکن باشه دقیقه 7-10 همه leave میدن ، ward هم میتونی با 100 گلد کنسلش کنی با اسموک .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©