شوخی میکنی ؟ funn1k به نظر من از puppy خیلی خیلی بهتر بازی کرد ... بارها شده که puppy آلچمیست گرفته خفن گند زده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شوخی میکنی ؟ funn1k به نظر من از puppy خیلی خیلی بهتر بازی کرد ... بارها شده که puppy آلچمیست گرفته خفن گند زده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله چون puppy با الچیمیست ساپورت بازی میکنه من نمیدونم شما از یک ساپورت چی میخواین rampage؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساپورت باید واسه نگه داشتن کری تیم در بعضی مواقع بمیره پس مردن زیاد با ساپورت از نظر من عیب نیست
funn1k واقعا ثابت کرد اصلا بازی بارش نیس . offlanere ماشاللاه ما که اصلا تو hardline ندیدیمش با ds 2 تا یونیت می زد میرف فارم.... خوب معلومه کری حیرف .....
ویرایش توسط Darktoheaven : 08-14-2013 در ساعت 04:21 PM
فقط یه چیزو میدونم از هر کسی بشه ایراد گرفت از puppy نمیشه!
Darktoheaven (08-15-2013)
من همه ی بازی ها رو ندیدم .. چندتا بازی رو که دیدم puppy اصلا خوب بازی نکرده بود ! آخر بازی با آلچمیست فقط یه بوت و یه آیتم ساده دیگه داشت که یادم رفته چی بود ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه یک ساپورت همینم زیاده وقتی وارد باید بخره اسموک باید بخره وارد سنتری باید بخره به احتمال زیاد اون ایتم دیگه هم مدالیون بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Karawana (08-15-2013)
از نظر من xboct و funn1k بد بازی کردن
xboct به پای sylar هم نمیرسید ... البته sylar کری خوبیه...
Kuroky هم باور کنید اگه کری بود جا xboct نتیچه ها زمین تا اسمون فرق میکرد
انتظار دارید kuroky که تو ggnet هارد کری وامیستاد ساپورتش مثل بقیه ساپورت ها باشه؟...تازه بازم بد نبود
در کل xboct حق زدن این حرف رو نداشت
کلا راجع به Dendy حرف نمی زنما چون به نظرم اونشب رو فرم نبود ولی بد بازی نکرد :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من که xboct خیلی بهتر از بقیه می تونه carry بازی کنه تو تیم. از sylar هم بهتر بازی می کرد به نظرم
kuroki هم خیلی اشتباه داشت... خیلی خیلی زیاد ولی با تمام این وجود به نظرم دیگه جا نداره که xboct اونجوری حرف بزنه. کلا navi بد بازی کرد. پارسالم همین جوری بود دیگه. الکی الکی باخت
بازی اولو الکی باختن . واقعا بیخود بود.
مگه puppy کاپیتان تیم نبود؟؟! برا چی باید یکی دیگه از اعضای تیم بدون هماهنگ کردن الکی gg بده اونم تو دقیقه 16 ... یه تاورم تو بازی نیفتاده بود هنوز مگه بازی سوم با orange رو همین شکلی نبردن
همه تیم اشتباه کردن به نظرم
پیشنهاد میکنم یه نگاهی به این لینک بندازید: http://navi-gaming.com/news_show.php?news_id=13746
البته سر تیتر این لینک با متن داخلش 6 و 8 میزنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره اولش منم تعجب کردم ولی مثل اینکه xboct داره یه تعطیلات میره ولی تو ترکیب 100% تیم هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم باید صبر کنیم ببینیم چی پیش میاد.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©