با عرض خسته نباشید به همه ی اعضا و کاربران سایت دوتاباز
مقدمه :
شما دوستان عزیز کم و بیش دوتا 1 و دوتا 2 بازی کردین و ریپلی های متعددی نگاه کردین و شاهد مسابقات بی شماری بوده اید و میشه گفت که هر کس تجربه خواص خودش رو داراست
و در نقشه های مختلفی در گیم ، پلی کردین و موفق بودین ، اما بیشتر مواقع شما در یک نقش خواص خوب ظاهر میشید و میشه گفت کارهای رو که باید انجام بدید برای یک بازی موفق ، رو خوب بلدید .
و این خوب بودن ، یک سری راز داره که یک بازیکن رو منحصر به فرد میکنه و تبدیل میکنه به یک پلیر خوب و حرفه ای .
هدف ایجاد تاپیک :
هدف این بوده که هر کس چه مبتدی چه حرفه ای سوالاتی که در راستای خوب بازی کردن و بازیکن حرفه ای شدن و چیزهای که توی ذهنش براش مبهم هستش اینجا بیان کنه ،
شما میتونید سوالات رو در همه ی نقش ها : carry ، support و...... بیان کنید .
و حتی می توانید به سوالات همدیگر پاسخ بدین و از تجربه شما استفاده بشه ( تاکید میکنم فرقی نداره چه پستی و کجا و چه سنی داشته باشید همه یک سری تجربه دارند )
سوالات :
خواهشی که دارم فقط سوالات در همین راستا باشه یعنی ( نکات و نظرات در مورد نقش پلیر ها )
خودم استارت اینکار رو میزنم و شما هم پاسخی داشتید بفرمایید و اگر سوالی هم داشتید باز اقدام به نوشتن بکنید و پست بدهید .
1. فکر میکنید چطوری یک carry قادر خواهد بود بازی رو در دست بگیره و به قول خودمون بازی جمع کن باشه ؟
.
.
.
.
منتظر سوالات بعد باشید.
قوانین تاپیک :
نظر هر فرد که اعضای دوتا باز باشه قابل احترام هستش و سعی نکنید که بی احترامی به فرد خواصی بشه .
سعی کنید بحث وارد چیزهای حاشیه ای نشه و در همین راستا سوال و پاسخ داده بشه .
اگر کسی با پاسخ فرد خواصی مخالف بود با احترام و دلیل بنویسه که به نظر من ، این پاسخ شما اشتباه هستش .
.................................................. ..............
از مدیران هم خواهشمند هستیم که در این تاپیک شرکت کنند و پاسخ بدهند که بتونیم از تجربه های خوبشون بهره کافی رو ببریم
موفق و سربلند باشید![]()