سلام به همه
من وقتی با P*R*O*X*Y میخواهم وارد گارنا پلاس بشم این ارور رو میده :
لطفا یکی کمک کنه
با تشکر
سلام به همه
من وقتی با P*R*O*X*Y میخواهم وارد گارنا پلاس بشم این ارور رو میده :
لطفا یکی کمک کنه
با تشکر
IR.Afshin (09-06-2012),musicbl4st (04-05-2014)
سلام
مشکل شما عدم نصب بودن برنامه C++ 2005, 2008, 2010 Redistributable هست. (برای این همه رو نوشتم چون نمیدونستم دقیقا برای اجرا به کدوم یکی نیاز داره...)
به عبارت دیگه این برنامه نیاز به یک Plugin مثل C++ داره تا بتونه زبان برنامه نویسیش برای اجرا خوانده بشه (یعنی اجرا بشه)
این نرم افزار رو خیلی راحت میتونی هم از اینترنت و هم از مجموعه نرم افزاری های موجود از قبیل لرد،کینگ و... پیدا کنید.
موفق باشی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
!__mAsTeR__! (07-23-2012),Amin-Wanted (07-23-2012),musicbl4st (04-05-2014)
همه ی این ها نصب هستن فقط وقتی با p*r*o*x*y میام اینطوری میشه معمولی مشکلی نداره
IR.Afshin (06-06-2013)
جالبه همه اینها نصب هست اما بازم این Error که گذاشتید میگه نصب نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز هم منتظر باشید من براتون 3 تا نسخش رو آپ میکنم چون فکر کنم نصب باشه اما Crash شده باشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
MasterJoint (07-25-2012),musicbl4st (04-05-2014)
بچه ها من همین مشکل دارم اگه میشه کمکم کنید قشنگ همین ارور اگه میشه سایت دلنلود این برنامه رو به من بدی
------------
TuneUp Utilities 2013 - Download Salam bache az shoge garena rmoz enngadr donbalesh gashtm ta akher oni ke pack karmo byad nasb mikardm ta in Garena ok mish ine TuneUp Utilities 2013 - Download
سلام داداش این اررور برای من میاد چی هست این نرم افزارا رو هم نصب کردم اما موفق نشدم و یه نکتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من گارنا و بازیهام رو در درایو دیگه ای ریختم اینهارو تو درایو سی نصب کنم یا همون درایوی که گارنا هست ؟
شما باید دوباره نصب کنی عزیز، مشکل شما نقص در برنامه Visual هست و با مشکل اول فرق دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
از سایت اصلی دانلود کنید که مطمئن تر باشه
- جبران خلیل جبران
musicbl4st (04-05-2014)
چیرو دوباره نصب کنم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینکی که دادید واضح نیست که بتونم چیزیرو دانلود کنم بهتر راهنماییم میکنید معذرت
همون Visual c++ 2010 RedistributableThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون صفحه که شما میری نوشته دانلود دیگه کجاش واضح نیست؟
دانلود رو که زدی بهت 2 تا برنامه دیگه پیشنهاد میده شما اون کادر آبی رو بزن که نوشته No Thnaks, Continue
داداشم مشکل حل شد و نصب شد اکما همچنان با اون ارور روبرو هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سایت مشکل رو رفع کرده اما متوجه نشدم کجا رو میگه کمکم میکنید ؟
http://tarfandha.blog.ir/post/52
ویرایش توسط musicbl4st : 04-05-2014 در ساعت 11:36 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©