بهترین کانترش Dazzle و lich و Sven هستن
Dazzle التیمیت خیلی خوبی داره
Lich با لول 2 خودش ارمور یارانش رو افزایش میده
Sven هم با لول 3
بهترین کانترش Dazzle و lich و Sven هستن
Dazzle التیمیت خیلی خوبی داره
Lich با لول 2 خودش ارمور یارانش رو افزایش میده
Sven هم با لول 3
best comment ever.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسلاردار بهترین کانتر sven هست چون آرمورش رو داغون میکنه
lich هم آرمور افزایش بده،باز دوباره برای اسلاردار بهتر هست.
از یه 7k پرسیدم چیکار میکنی رنکت اینقد هست،گفت من فقط کانتر پیک میکنم جلو slark من sven میرم جلو sven من slardar جلو anti mage من sven میرم. اینطوری شده بود 7k.
ویرایش توسط Apdentist : 06-05-2016 در ساعت 07:04 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دقیقا من هم همین کار رو میکنم ولی نمیدونم چرا 7k نمیشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ecsprt (06-05-2016)
بهترین یارانش هم میشد به
Razor با التیمیت وحشتناک خودش (هر اتک Eye of storm یکدونه ارمور کم میکنه )
Invoker با لول Forge spirit خودش به ترتیب اپگرید Exort از 1 تا 7 ارمور کم میکنه
Dazzle هم با آلتیمیتش حدود 20 الی40 تا ارمور کم میکنه
میشد به اینها هم اشاره کرد
بهترین کانترهای viper اونهایی هستند که موومنت اسپید بالایی دارن
البته به نظر من بهترین کانتر viper هیروی Drow ranger هست مثل خود viper هستش .
Drow ranger مثل Viper اسلو میکنه به علاوه Bone damage هم داره که برای کل تیم عالیه حالا بازهم بسته به شرایط هیروهایی مثل Blood seeker ، Razor و ..... کانتر های خوبی برای Viper هستن
من با ریزور ارس واردن و گابلین کلاک جوری میزنمش جرعت نکنه یه اتک بهم بده
به نظرتون تو اسکیل گیری بهتر نبود یه دونه یک بگیره بعد بره سراغ بقیه اسکیل ها برا تعقیب و گریز هم بهتره.
اسکیل 1 move speed یا سرعت حرکت بهت میده ، ولی 1دونه ش اصلا جواب نمیده و باید بیشتر گرفته بشه ، از اون ور هم اسکیل3 تا زمانی که اتک اسپید + دمیج خوبی نداری فایده نداره (دیدم که میگم ، مثلا دیدم از 10 اتکی که slardar میده هیچکدوم bash نشده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس توی اسکیل گیری اول 2 و بعدش 1 و در آخر 3 مهمه...
"I'm the beast of bedtime tales."
ریکی ضد اسلاداره؟؟ lol
داری اشتباه میزنی
آره داداچ ضد اسلارکه من با ریکی فول آیتم اسلارک فول آیتم تیم حریفو زدم البته بستگی به آیتم هایی که اسلارک میبنده داره اما اگه تو شاخه استعداد کول دان اسموک ریکی رو بگیری تند تند اسلارک رو سایلنت کنی میشه زدشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©