بعد میگن چرا جوون های ما معتاد میشن خو باو اینترنت پر سرعت نیست دیگه
وقتی اینترنت نیست یارو میره خارج کشور که دوتا بازی کنه بعد اسمش میشه فرار مغز ها
در کل متاسفانه در کشور ما هنوز حجم پهنای باند به شدت کمه و قیمت نسبت نوع سرویس هایی که به کاربران داده میشه بالا هست
الان شما موقع خرید سرویس های اینرتنت یک چیزایی میبیند که اصلا تعریف علمی نداره
مثلا توی شرکت آسیاتک نوشته ( اینترنت نامحدود 512 نقره ای با حداقل تبادل 20 گیگ در ماه ) این نقره ای بودن و طلایی بودن و برنزی بودن یک جور گول زدن هست
چون شما دقیقا معنی این رو نمیدونی که یعنی چی ؟ ... حتی همین حداقل تبادل 20 گیگ هم معنی مشخصی نداره و هیچ جای سایتش هم توضیح مناسب و ساده ای ارائه نکرده
الان با اینترنت 512 کیلو بیت ( آسیاتک برنزی ) که طبق استاندارد باید دقیقا سرعت دانلود 64 کیلو بایت باشه ، سرعت دانلود در اکثر ساعات روز بین 20 تا 35 کیلوبایت هست
این به نوعی کم فروشیه
سرعت دانلودش اینطوریه چه برسه به پینگ
یکی دیگه از مشکلاتی که توی ایران هست سازمان فیلترینگه
من مخالف فیلتر شدن بعضی از سایت های نا مناسب نیستم
ولی فیلتر کردن همیشه با کاهش عبور همراهه
یعنی شما وقتی خاک رو از تو سبد رد میکنید 100 درصد کند تر از این هست که خاک رو مستقیم بریزی روی زمین
همین که شما درخواست یک صفحه یا یک ip رو میکنید باید اول توی فیلترینگ چک بشه که آیا این عبورش مجازه یا نه ؟ بعد تازه شروع میکنه به دریافت اطلاعات
متاسفانه یک موضوع دیگه هم هست که شاید توی مقررات شرکت های اینترنت ذکر شده باشه که سرعت دانلود و آپلود باید در این محدوده مجاز باشه
ولی هیچ قانونی وجود نداره که ذکر کرده باشه پینگ هم باید در محدوده مجاز باشه
من بعضی رو دیدم که با اینترنت 4 مگابیت پینگی به شدت بالا داشتن ( حدود 450 با سرور های انگلیس ) در صورتی که این خیلی مسخره و خنده داره
من آدم نفهم و ندیده ای نیستم
بیشتر از 10000 تا vps و vds دستم بوده
در این سیستم ها که ذکر کردم سرعت دانلود حدود 50 مگ بر ثانیه هست ... سرعت آپلود 20 مگ بر ثانیه و پینگ 1 یا 2 میلی ثانیه
بعد ما بیشترین سرعت اینترنتی که توی ایران داریم سرعت 10 مگابیت هست که سرعت دانلودش میشه حدود 1.25 مگابایت
پینگ هم که زیر 100 نداریم ( منظور با دیتاسنتر های خارج کشور )
صحبت در مورد این چیزا فرقی به حالمون ایجاد نمیکنه
فعلا باید دندون به جیگر بزاریم تا ببینیم به بچه هامون دوتا 4 با پینگ 10 میرسه یا نه