اینم دیگه نوبرشه یه روزی میرسه افغانستان اینترنتش از ما بیشتر میشه ما هنوز گیر dcهستیم
اینم دیگه نوبرشه یه روزی میرسه افغانستان اینترنتش از ما بیشتر میشه ما هنوز گیر dcهستیم
یه روزی میرسه؟ افغانستان نتش از ایران خیلی وقته خوبترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mostafa91 (05-04-2014)
افغانستان اینترنتش خیلی بهتر از ایرانهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
٣٠ دست بنم به خاطر همين رد لاين من كه ديگه دوتا رو بوسيدم گذاشتم كنار تا شايد يك وقتي سرور هاش درست شه!!
یک مشت آخه چی بگم یک مشت نمیدونم والا خیلی زور داره
بلند شدن رفتن اسمشون رو گذاشتن نمیدونم Fu** Iran چی و چی بعد رفتن تاپیک باز کردن اینور اونور از استیم خواستن درست کنه این چیزا و دیگه آبرو نذاشتن برا کشور
دقیقا مثل کارایی که سال پیش میکردن امسال هم دارند میکنن...من هرچقدر کمتر در این باره حرف بزنم بهتره چون اعصابم بیشتر خورد میشه فقط دوستانی که درک دارن و منظور من رو فهمیدن هرجا از اینجور ادما دیدن باهاشون برخورد کنند.
با سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چه ربطی به سرورهاش داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزارید کارهای مسئولین حالا هرچی که هست هر سیستمی که هست کارهاشون تموم بشه بعد درست میشه
مشکل از حود ایرانه
دلم خونه!زنگ میزنی پشتیبانی میگن مشکل از خودته دیگه کاملا اعصابتو خورد میکنن.میگن نویز داره خط!پس چرا تا حالا نداشته.لاقل نمیگن مشکل از ما هست دلمون خنک شه.کسی اطلاع نداره کی درست میشه.نمیشه که اخه خسته شدیم.
دقیقا دقیقه 2 بازی شروع میشه dc شدن.
نباید توقع داشته باشی بیان بهت بگم مشکل از نت ایرانه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونجور که پرسیدیم با بچه ها شاید 3 شنبه اکی شه امروز برای پینگ و همه چیم بهتر بود فقط مشکل دی سی مونده بود .
گفتم اونجور که گفتن اینجوره . البته رو حرفه هیچ کی در این ضمینه نمیشه حساب کرد از لحاظ زمان گفتن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©