همین الان تو چند تا سایت خارجی گشتم و کسای رو پیدا کردم که از این مشکلات دارن.ممکنه مشکل از اپدیت جدید باش!
همین الان تو چند تا سایت خارجی گشتم و کسای رو پیدا کردم که از این مشکلات دارن.ممکنه مشکل از اپدیت جدید باش!
باز شروع کردید ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم سایت های خارجیت تاپیک هاش مال سال 2011 e ?
شاید اینجا فرجی بشه
محمود واعظی
میدونید که دروغ نیست این پروفایل
برید تو این سایت و به تاریخش خوب نگاه کنید.2011 ؟
dota 2 massive unplayable lag, help!
من خودم تاریخ بلدم.
هیچ فرجی نمیشه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئن باشین که با اعتراض کردن چیزی درست نمیشه چون اصلا گوش شنوایی وجود نداره ، فقط باید دعا کنیم خودشون درستش کنن !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
کسی که تاپیک رو ایجاد کرده یک ایرانیه اصیلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاریخ ثبت نامش هنوز داغه داغه
اصراری ندارم شمارو توجیح کنم
شما فکر کن مشکل از استیمه
آره منم می دونستمهیچ فرجی نمیشه !!!
مطمئن باشین که با اعتراض کردن چیزی درست نمیشه چون اصلا گوش شنوایی وجود نداره ، فقط باید دعا کنیم خودشون درستش کنن !
همینطوری پست دادم گفتم امید کاذب به جوون ها بدم
اشتباه ویرایش شد :/
ویرایش توسط 0oo501oo0 : 05-05-2014 در ساعت 07:32 PM
متاسفانه یک تاپیک نیست.یه سرچ کنید تعداد زیادی تاپیک موجوده.
داداش میشه جو ندی تاریخ لینکی که دادی شنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۵ ساعت ۰۶:۱۸This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه از فیلترینگ بود با vp N درست میشد که درست نمیشه!!!!!!!!
UnHoLy666 (05-05-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©