رسما اینئ عوض کردن BKB گند زده به هر چی هیرو اسپلر تو بازی!!!!10 ثانیه لول!!!رسما هیچ کاری نمیشه کرد!!!tide بره رفرشر هم بیاره فایده نداره!امشال همش شده پوش پوش...بازی اول C9 با DK رسما Rat dota رو در جام حفظ کرد(بعد حذف A )
رسما اینئ عوض کردن BKB گند زده به هر چی هیرو اسپلر تو بازی!!!!10 ثانیه لول!!!رسما هیچ کاری نمیشه کرد!!!tide بره رفرشر هم بیاره فایده نداره!امشال همش شده پوش پوش...بازی اول C9 با DK رسما Rat dota رو در جام حفظ کرد(بعد حذف A )
الان امشب بازی هست؟
این نیو بی چرا هنگه یه ست میاد گند میزنه با بازیش یه ست ده دقیقه ای میزنه جمع میکنه بازیو :d
نظرتون در مورد بازی vg vs newbee چیه ؟ کدوم میزنه ؟
وی جی میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیوبی اصلا تیم با استراتژی نیست،دقیقا عکس وی جی که کلی برنامه داره برای بازی ها
اصلا به نظر من نیوبی حتی حقش نبود تا اینجا برسه
ولی خب پیک و بنشون خوبه،تا اینجا هم سر پیکای شاخی که کردن اومدن بالا وگرنه استراتژی خاصی ندارن
Mohammad_ai69 (07-18-2014)
من که یه آرکانا و یه سری وسیله دیگه گذاشتم رو vgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- عملکرد فوق العاده تو groupstage
2 - 5 روز استراحت داشتن همه بازیا رو آنالیز کردن
3- newbee 5 تا بازی پشت سر هم داره میبره . vg باید بتونه counter شون کنه
4 - newbee احتمالش هست از قصد هم ببازه که مثل ناوی بره lower bracket . البته خیلی بعیده .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اینم در نظر بگیرین VG تو Bo3 اکثرا جلو تیمایی مثل DkوNewBee کم آورده
دقیقا منم نظرم همینه ، bo1 و bo3 تفاوتش زیاده . پیک امشب معلوم میکنه چه تیمی برنده خواهد بود
درسته که نیوبی تو bo3 قویتر هست اما مشکل اینه که نیوبی سیستمش کامل تکراری و مشخصه.آنتی پوشر بن میکنه،پوشر میدگیم پیک میکنه
ویرایش توسط Whitebeard : 07-18-2014 در ساعت 11:09 PM
Newbee داره همه تیم ها رو پشت سر هم میبره ، بازیه خوب و تر و تمیزی میکنه هر بار که میبینم ،
بازی رو به هیروی خاصی یا استراتژی خاصی وابسته نمیکنه که اگه جواب نداد شکست بخوره ، به اندازه پوش میده ، خوب دفاع میکنه ، خوب گنک میکنه .
البته هر مرحله نسبت به قبل سخت تر میشه چون تیم ها بیشتر بازی همو آنالیز میکنن و نقاط ضعف رو تشخیص میدن .
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (07-19-2014)
من خودم هم گفتم newbee ، کارش خوبه ، حداقل اهل ریسک نیست که این بازیو ببازمو و بازی بعدو میبرم .
اگر سایت اجازه میداد عکس بت رو میذاشتم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©