خدا کنه گیم 3 رو هم EG بزنه...
من یکی اگر VG بره فینال اصلا بازی فینال رو نگاه نمیکنم چون بازی باید ارزش دیدن داشته باشه...
EG هم این بازی مثل خود چینی ها Draft کرد آخرشم dp بن داد تا دیگه غلط زیادی نکنن چینی های... :دی
خدا کنه گیم 3 رو هم EG بزنه...
من یکی اگر VG بره فینال اصلا بازی فینال رو نگاه نمیکنم چون بازی باید ارزش دیدن داشته باشه...
EG هم این بازی مثل خود چینی ها Draft کرد آخرشم dp بن داد تا دیگه غلط زیادی نکنن چینی های... :دی
wtf
امسالم چینی ها ....
چینی های پوشر ! خدا به خیرش کنه دو تا تیم که فقط بلدن پوش کنن ، اینم شد فینال ا ه اه اه
چقدر بده این ti4 این چینی ها چه پولی ببرن....
خیلی بد شد که چین قهرمان امسال شده. ولی VG بازی اول و سوم به معنای کلمه به EG فشار داد. چی بشه 2 تا پوشر توی فینال چه rat بکنن این 2 تا. 5 تا بازی جنگ سر DP و NP
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
پارسال که هیچ تیم چینی فینال نرفت به غیرت چینی ها برخورد امسال فینال کاملا چینی !
دیگه فینال اون جذابیت قدیم رو نداره چون VG و NewBee سالی 20 بار با هم بازی میکنند و چیز جدیدی نیست .
اون xiao8 کلا Hero poolش از Doom,Tide Dark Seer خارج نیست. این همون TongFu پارساله که داره در اصل قهرمان میشه
Hao جدای از بازی کردنش تو Carry توی تیم فایت ها انگار درگیری رو Slow motion می بینه قشنگ میدونه باید چکار کنه یا واسش Spec میرن 6 میده اضافه میشه تو گنک ها بعد که کیل گرفتن پشت سرش میرن Push
من درسته گفتم فینال رو نمی بینم اما حالا شاید سر Hao دیدم
خیلی سخته پیش بینی فینال
از یک طرف newbee قبلا vgرو هم زده از اون طرف هم vg هم کم تیمی نیست .
درباره هیجان کاملا موافقم!!خداییش پارسال درسته همه بازیا Alchemist بود اما جاش یه عالمه کمبو خفن میدیدیم!امسال که کلا Doom وVoid پیک اصلیا!!!!نه کمبو خفنی نه....هنوز اون کمبو dark seer با SF alchemist که navi زد پارسال یادم نمیره!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درباره تبانی و اینا هم کاملا مشخصه که توهم توطئه هست و فقط هم از ایرانیا بر میاد :ِD چون هر وقت چیزی اونجوری که فکر میکنیم پیش نمیره فکر میکنیم دستی تو کاره!!!!
امسال تیمایی بردن که پوش میدادن فقط!در اصل dota هم یعنی همین!!!تیمی که بهتر پوش بده برندست!امسال با آپدیت هاییم که اومد یه سری هیرو پوشر رو قوی تر کردن و الان میبینم بایا سریع تموم میشه!newB خودش زیر 20 دقیقه همه تاورارو انداخته!
A_W_Z_2 (07-21-2014)
VG vs Newbee
فینال ساعت 11 به همراه مصاحبه و چندین برنامه قبل از فینال .....
من میگم اگه کسی بخاد bet بذاره رو newbee بذاره ولی من انقدری ضرر کردم که دیگه سراغ bet نرم ......
ویرایش توسط [DR.[mmL : 07-21-2014 در ساعت 11:26 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©