به نظرتون بازی بعدی با dk کی میبره ؟ dk یا ؟
به نظرتون بازی بعدی با dk کی میبره ؟ dk یا ؟
xboct کیل های خیلی بدی میده مگرنه خیلی هم بد نیست
بازی اول dk vs c9 فوق العاده بود
dk خیلی خوب بازی کرد و برد burNing 1011 تا کریپ زد GPM 820
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
امسال چرا اینقدر حذفی رو به هم ریختن معلوم نیست کی به کیه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
عزیز منم اینو میدونم /من الانو میگم اینو لودا وضعشوت خرابه .الان در حال حاضرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lچی شد؟ ما دارم درمورد xboct حرف میزنیم نه lodaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا یه توضیحی بدید upper bracket و lower bracket چیه؟
به صورت ساده بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم هایی که بالای جدول بودن میرن upper و تیم هایی هم که پایین جدول بودن(نه همه شون) میرن lower.
کسی هم توی upper شکست بوخوره میره lower توی اونجا هم شکست بخوره حذف میشه. LGD به C9 باخت رفت lower بازی کنه .
پیچیده نیست که . الان هرکی titan vs newbee ببره میره بازی بعدی و هرکی ببازه درجا حذف میشه . بردشون با na'vi بازی میکنه و این بازی هرکی ببره میره با ig و هرکی ببازه میره loser bracket / lower bracket . بازی با ig هم هرکی ببره میره higher bracket با 3 تا تیم eg - vg - dk بازی میکنه و هرکی ببازه میره lower bracket / loser bracket تفاوت این 2 تای آخری اینه که مثل همین الان تیمی که توی بازی ig ببازه یه برتری نسبت به تیمی که تو بازی na'vi ببازه داره .
خودم پیچیده ترش کردم
ویرایش توسط IR_Prince : 07-14-2014 در ساعت 06:34 PM
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دقت کن چی نوشتم .منم هر 2 رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©