این مسابقات چون همزمان بود فکر نکنم توی Key arena برگزار شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسابقات مرحله Main Event توی Key arena برگزار میشه که استادیو رو هم نشون میده.
این مسابقات چون همزمان بود فکر نکنم توی Key arena برگزار شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسابقات مرحله Main Event توی Key arena برگزار میشه که استادیو رو هم نشون میده.
این مرحله هیچ سالی توی سالن نبوده و Main Event فقط اونجا هست و تماشاگر داره .
از این 10 تا تیم هم 2 تای اول رفتن Winner Bracket و از 8 تای باقی مونده 2 تا کلا حذف میشن ، 2 تا میرن Winner Bracket و 4 تا هم Loser Bracket توی Main Event
A_W_Z_2 (07-13-2014),HoMaYoON (07-14-2014),kingkong (07-13-2014),Mohammad_ai69 (07-13-2014)
کی فکرشو میکرد قهرمان پارسال ، امسال حذف شده باشه ، دنیایی داریم که تلاش رو مرتبه اول قرار میده نه بزرگی اسم و شهرت
HoMaYoON (07-14-2014)
lower bracet و winner bracket چیه؟
حیف این dendi kro اصلا xboct نرمال نیست وضعش اصلا
این Xboct اصلا در حد کری های تیم های مقابل نیست. البته ppy هم بعضی وقت ها سوتی های جالبی میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mouz هم دیشب سر mss باخت. طرف انداز فندق مغز نداره رفته hart رو فروخته جاش Abyssal Blade گرفته!!!!! باید BF رو میفروخت جاش MKB میخرید تا وقتی به viper یا razor اتک میده miss نشه.
اول این رو داشت
بعد رفته این طوری کرده!!!!
در صورتی که باید این کارو میکرد
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اتر جان درسته التبه اولین بارش بود که تو تور Anti-Mage گرفته بود و اون لحظه که هارتو فروخت ....
و حوشحال شدم Alliamce حذف شد . واقعا حقش نبود امسال
1-Xboct بهترین Carry ti3 شده بود. hاز اولین مسابقات توی تیم ناوی بوده حتی توی Ti1This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.رکورد بالاترین Net worth رو تو فینال ti3 شکوند.(15min: midas\assu\shadow blade\powertrad)
3.به نظر من ضعیف ترین پلیر Na`vi Funn1k هست.
به نظر من هم xboct بازیکن فوق العادعیه . البته با یه هیروهای خاص . مخصوصا الکمیست و انتی میج ... ولی با یه هیرویی مثل ریزور بعید بدونم بتونه اونقدرا خوب بازی کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من kky و funn1k رو خیلی ضعیف تر از 3 بازیکن دیگه میدونستم . اما امسال واقعا فوق العاده بودن . در مقابل امسال puppy زیاد خوب نبود .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
xboct داره در کنار پلیر های خوب بازی میکنه. شرایط خوب براش فراهم می کنن 4 -5 ماه پیش بود navi vs dk یادم نیست چه توری xboct مقابل iceiceice توی safe line با medusa سه بار یه clock فید داد اون هم solo.
من نمیگم بازی کن بد هست ولی در سطح burning , sylar , hao , tc , نیست. فینال پاسال بازی آخر با آیتم خریدنش گل کاشت :incomprehensionplz:
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©