چند روز پیش گفته بودم ناوی رو زیادی بزرگ میگیرین اینم نتیجش
چند روز پیش گفته بودم ناوی رو زیادی بزرگ میگیرین اینم نتیجش
درست مثل پارسال Na'Vi دوباره رفت LB
اما آیا امسال جونه سالم به در میبره از LB؟؟
با این که طرفدار navi هستم ولی دوست دارم C9 یا EG قهرمان بشن.
حالا هرکی شد چینی ها نشن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
با این که امسال حذفی پیچیده شد و خیلی بهتره کاملا خوب و بد رو از هم جدا کردن و جا برای جبران هم هست.
ig رید به .... حالمو گرفت با این پیکش
مشخص بود iG این بازیهای آخر افت داشته
از اون طرف NewBee با فکر بازی کرد مخصوصا اون وارد های اول بازی ر. .د به حال Enigma
بازی ig vs newbee رو ندیدم . ولی بازی newbee vs titan بازی سومشون یک آبروریزی به تمام معنا بود . newbee قبل از اومدن کریپ ها رفت سراغ روشان . و خیلی راحت هم گرفت . از اونطرف وقتی لول 2 شدن همشون ، 3 تایی ریختن رو یکی first blood رو هم گرفتم . بعد تک تک تاورهارو زدن . جوری که فکر کنم تا 13 دقیقه هیچ تاوری نمونده بود بازی فکر کنم با نتیجه 19.2 به اتمام رسید . ولی اگه روشان رو نمیزدن شانس برد تایتان خیلی بیشتر بود . کومبو هیروهاشون فوق العاده زیبا بود . naga sk ds
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ولی بازم می باختن اگر روش نمی رفتن چون یک bkb همه مشکلو حل میکرد و کار دیگه ی نمی شد کرد . یک سوال امشب بازی خاصی نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه رفت تا 3 روز دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©