میکروفونو ببندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همشونو موت کن
میشن مثل پلیرای دیگر کشور ها
میکروفونو ببندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همشونو موت کن
میشن مثل پلیرای دیگر کشور ها
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Fery (06-22-2017),Mohammad_ai69 (06-22-2017)
اخ حرف دلمو زدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر وقت با پلیرای ایرانی هستم یاد گارنا میافتم
البته خودمم نوبی بیش نیستم به کسی برنخوره :دی
خداوند کسانی را که legion jungler میروند لعنت کند
بابا لجیون آفلنش خوبه نمیدونم چرا هی میرن جانگل باهاش ،یکی از گیمام لجیون پیک دادم رفتم آفلن Timber گفت میرم فید میدم میخواستم سولو باشم تو باید بری جانگل (ماهم نرفتیم ایشون هم بازی رو به ...داد)ملت روانین والا
fallofwinter (06-23-2017),samdeloges (06-22-2017)
هخخخخ دقیقا خیلی نکته داره این حرفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بریم یجا سر کار -_-
بعدشم بریم سربازی -_-
بعدشم خدا کریمه 3>
الحق که جوونا شدیم مرده ی متحرک
[SIGPIC][/SIGPIC]
از سربازی گفتی چند تا خاطره بگم..تو قسمت اموزشیمون باید میرفتیم پاسدار خونه(همه اموزشیا 7روز باید میرفتم اونجا جای ما که اینطور بود)بعد از ما اینقدر کار کشیدن ماشین بشور سالن بشور تختارو از خوابگاه همرو اوردیم تو محوطه! کلا زیرورو کردیم اونجارو تازه با ژ3 هم پاسداری میرفتیم بعد چند تا از بچه ها نمیدونم چطوری رفتم بیرون از پاسدار خونه(فک کنم موقغ تغییر پستای پاسداری رفتن) به فرمانمون(تازه عوض شده بود فرمانده اموزشیمون) اطلاع دادن که اینقدر کار میکشن از ما..اقا اونم اومد پاسدار خونه دادو بیداد کرد رفت دفتر فرمانده بلند بلند حرف میزد میگت اینا اموزشین شما حق ندارید از اینا کار بکشید حق ندارید اسلحه به اینا بدیدو.. بعد که اومد بیرون بچها فمیدن قضیه چی بوده(اومده بود از ما دفاع میکرد)به احترامش همه پا شدیم تو یه خط بهش احترام گذاشتیم..خلاصه از اون روز به بعد ما اونجا شدیم اقا کسی اصن جرات نمیکرد بگه بالا چشت ابرو هست! فرمانده اونجا فقط از سربازای خودش استفاده میکرد تا جایی که سر صف بودیم یکی از سربازاشون اعتراض کرد جناب فرمانده یکمم از اینا کار بکیشید فرمانش گفت اینا اموزشین یگانی که نیستن..خلاصه اون 3روز اخر پاسداری بهترین دوران سربازیم بود..میخوردیمو ول میچرخیدیم واس خودمونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخخخخخخ. برویو سرور استکبار و بیگانگان. یو اس شرقی.من که با پینگ ۲۱۰ هم پلی داذم اکی بید. انسان. باگذشت. و اینکه عجیب مچ هاش واقعا بالانسه. نی دونم چرا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-22-2017)
از هر بازی که با ایرانیا میفتم اولش داداش داداش میکنن با هم بعد باخت چندتا تیم فایت فحش دادن شروع میشه جالبیش اینجاست همه به هم میگن بچه سال
**بازیکن های آسیای شرقی با فرهنگترین بازیکن ها هستن
حضرات بندرعباس ای اس پی خوب برا گیم کدومه؟
شاتل؟ پارس افلاین؟ های وب؟ سریر سیستم بچاپ؟
از این دزدها شاتل بیشتر قبول دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©