25 % سنگین تر وزنه میزنی؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
amin00988 (06-20-2017),Soul Keeper (06-21-2017)
هایپ بای استیل؟
امریکن گادز سبک بال میرویم به استقبال گات "یو نو ناتینگ جان اسنو"
دوستان این maphack واقعیت داره؟ یعنی دوتا دو هم خراب شد دیگه؟
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
خیر واقعیت نداره اگرم داشته باشه در حد دو روز بعد فیکس میکنن و فردیم که استفاده کرده بن میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
...........................
خیر نبینه این valve ، قبلا اکانت جدید میزدی یه 4k میشد میفروختی نصف پولشو میدادی نت نصف دیشم میرختی توی اکانت استیم .
خیلی زشته نتونی یه tount به قیمت 0.30 $ بخری ببین بعد چند سال به کجا رسیدیم
حالا بماند battle pass که نمیتونیم بخریم
اره :دی یه Killer Whale هم میزنی نفس کم نیاریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------
این همه باف ی جا دیده بودی؟ دیگه بیشتر این نشد ارور toxicity داد تازه جای oil خالیه
پنهان کننده: ^^
ویرایش توسط Soul Keeper : 06-21-2017 در ساعت 04:51 PM
اون potion كه max toxicity رو ميبره بالا استفاده نكردي D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون horn of plenty چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sharingan (06-21-2017)
هممم مطمئنی همچین پوشنی هست؟ ابلیتی پوینت هست ک max toxicity میبره بالا ولی پوشن نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونم یه ظرف غذای نا محدوده که Gaunder O'Dimm Master Mirror توی heart of stone بهت میده ( درصورتی که اخرای داستان bad ending رو انتخاب کنی و به master mirror کمک کنی و میتونی چندتا چیز ازش بخوای که یکیشون ضرف غذای نا محدوده )
Sharingan (06-21-2017)
بازی خیلی مسخره شده gg
این همه دموی sillent hills که همون P.T باشه رو من بازی نکرده بودم و تا الان ک روی ی اکانت بزور گیرش اوردم و با هزار بدبختی دانلودش کردم ببینم چیه
یعنی هیچی نمیتونم بگم! چقدر این دمو شاهکار و ترسناکه واقعا ی شاهکاره با این ک یه دموی 20 دقیقه اییه ولی منو از اون همه outlast و evil 7 بیشتر ترسوند! صدا های بازی گرافیک جزییات معما و... و از اون بدتر رفتم فلسفه و داستان بازی رو خوندم و تحقیق کردم دیگه شب خوابم نمیگیره
کوجیما چی ساختی... و حیف ک کنسل شد
Sharingan (06-21-2017)
از پلیرهای ایرانی متنفرم
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-22-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©