jerax و ceb هم رفتن ، باید بجای اونها هم بازیکن بیارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
jerax و ceb هم رفتن ، باید بجای اونها هم بازیکن بیارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (01-30-2020)
این تورنومنت که تموم شد چقد دلم برای rtzو cr1tکباب شد غمو تتو چهره ارتور میشد خوند
اخرین باری که ارتور تونسته باشه مقام اول بگیره رو یادم نمیاد
مرحله qualifier ی که درحال برگزاری چجوریه سیستمش
یعنی الان Nigma بعد از اون کامبک افتضاح جلوی ALiance کلا 2 تا مجر اینده رو از دست داد ؟
پ.ن : قبلا دردمون بد بودن matumba بود الان که رفته از این تیم باید حرص بازی کردن MC و w33 رو بخوریم.مخصوصا fat mc
erebor (02-16-2020)
نه اولیش برای major بود دومین qualifier که با alliance بازی کردن برای minor بود که اگر توی minor اول میشدن به عنوان آخرین تیم به major صعود میکردن. سری قبلی nigma اینطوری رفت majorThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
matu هم که تیکش رو اومد به nigma دیگه تو مصاحبه بعد اهدای کاپ همین major آخر یعنی dreamleague گفت: حالا معلوم شد کی بد بازی میکرده من شخصا احساس میکنم بازیکنا انگیزه ندارن. مخصوصا miracle. بالاخره این اتفاق هم باید براشون میافتاد چون Nigma/Liquid بعد از برد ti هم برخلاف تیمهای سابق و طبق سنوات افت نکردن و فصل بعدش هم تیم خیلی خوبی بودن. من افت الانشون رو مدیون اون زمان میدونم. اکثر تیمها و بازیکنا یک دوره حالت نقاهت رو باید سپری کنن و دوباره قوی برگردن. واسه matu بنظرم جدا شدنش (بخونید kick شدن) از liquid یک انگیزه بود که دوباره تلاش کنه و بهتر بشه...حالا نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی واسه استارلدر لس انجلس اگه اشتباه نکنم هنوز شانس دارند ؟ اره مصاحبه متو رودیدم.توی سکرت بهتر بازی میکنه و هیروهای متفاوتی هم پیک میده ولی درکل کری نامبر وانی نبوده و نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی این چند ساله هیچ تیمی با ثبات سکرت ندیدم و واسه همین اصلا از سکرت خوشم نمیاد😁
FCB (02-16-2020)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه پرونده اونا مختومست. star ladder تورنمنت minor هست که alliance رفت که قهرمان همون تورنمنت به عنوان آخرین تیم به ESL LA میره که major هست.
باید خودشون رو برای qualifier های Epicenter آماده کنند که major بعدی هست. اون هم طرفای ۴۰ ۴۵ روز دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (02-16-2020)
این سایت اکانت های اسمورف پلیرهای معروف و اکانت های اصلیشون رو نشون میده و جالبه واسه دنبال کردن پلیرهای مورد علاقتون
Dota2ProTracker
مثلا سرچ کنید nisha چهارتا اکانت اسمورف داره و پلی میده
تورنومنت های یجوری شده
کلا چند تا تیم allstar جمع کردن بقیه تم های سینوسی پلی میدن یه بار خوب یه بار بد دیگه بازی جالب نمیبینم بجز بازی سکرت با نیگما که چقد حال کردم سکرت نیگما رو له کرد
یه بازی تیم های چین جذابیت داشت برام که اونم تر زده شده توش از اون ابر قدرتی رسیدن کلا به دوتا تیم igو vg
bayani (02-18-2020)
در رابطه با تیمهای چینی: https://old.reddit.com/r/DotA2/comme...will_eat_shit/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنجشنبه این هفته SLi Minor شروع میشه، به نظرتون از بین تیمهای شرکت کننده کدومها بیشترین شانس رو دارن؟
صفحه مسابقات و لیست تیمها را اینجا ببینید.
به نظر من Aster شانسش از بقیه بیشتر هست.
- جبران خلیل جبران
bayani (03-02-2020),erebor (03-02-2020),Mahdi-Void (03-03-2020),Sharingan (03-01-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©