نظرتون درباره اینکه میگن دوتا 2 یه بازی مرده هست . چیه؟
نظرتون درباره اینکه میگن دوتا 2 یه بازی مرده هست . چیه؟
اینکه شما از بازی خوشت نمیاد یا نمیتونی اون نتیجه ای رو که باید بگیری رو بگیری بی انصافیه بگی دوتا تموم شده/دوتا تنوعش زیاده و valve هم پشتیبانی قوی ای ازش میکنه پس جواب منفیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (03-06-2020),Mohammad.S (03-11-2020)
نه اتفاقا من خیلی از بازی خوشم میاد و دارم تلاس میکنم بهتر شم اما این چیزا رو ک شنیدم فک کردم تا من بخام توی این بازی قوی شم دیگ تموم شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Aster قهرمان شد و تونست به عنوان آخرین تیم به ESL LA Major راه پیدا کنه...تبریک به تیم خوبشون. خیلی خوب بازی کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-------------
برای Major چه تیم هایی رو مدعی میبینید؟ بازیها از ۶ روز دیگه شروع میشن یعنی از یکشنبه هفته بعد!
صفحه مسابقات و لیست تیمها را اینجا ببینید.
به عنوان ۴ تیم مدعی من نظرم روی EG Secret OG IG هست. ولی ممکنه هر اتفاقی بیوفته...من که تکلیفم همیشه مشخصه #bleedblue
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
منم تقریبا هم نظر خودتم اما خیلی از igخوشم میاد و دوست دارم جزو top3این میجر باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین بازی هم که egبا og هست خیلی جذابه برام
ESL LA Major به تعویق افتاد. به احتمال زیاد کنسل بشه چون دارن پول بلیط هارو مرجوع میکنن...ولی ESL گفته که با Valve در حال رایزنی هستن تا یک تاریخ دیگه پیدا کنند.
منبع خبر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Valve اعلام کرد که چهارمین تورنمنت Minor و Major این فصل از DPC دوتا ۲ نیز بدلیل شیوع ویروس کرونا لغو شدند.
منبع
---------------
پ.ن: بسیاری از کشورها در حال مخفی کاری از حیث تعداد مبتلایان به ویروس هستند و انتظار میره تا هفتههای آتی آمار مبتلایان در جهان افزایش قابل توجهی داشته باشه...
توصیه میکنم برای اطلاعات بیشتر روزانه این صفحه رو چک کنید.
انشالله همه مبتلایان به زودی شفا پیدا کنند. و همچنین آرزو میکنم که داروی درمان این بیماری از کشور خودمون کشف بشه...انشاءلله
اگر هم ایران بتونه داروشو بسازه بخاطره امضاهایی که داده این کار غیر قانونی تلقی میشه و اصلا ایران اجازه چنین کاری رو نداره!/به فرض اینارو نادیده بگیره و داروش رو هم بسازه اما تست و تولید انبوهش حداقل ۱سال طول میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط امیدوارم مردم بیشتر احتیاط کنن خودم که جوونم اما مادرم هم دیابت داره هم اسم خفیف خیلی میترسم از این بابت
alia76972 (03-17-2020)
حتی epiccenter هم که 13 اردیبهشت بود لغو شد.
دلمون خوش بود تو خونه تعطیلیم بازی ها رو نگاه میکنیما
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©