به قرانی که قبولش دارین با پینگ بالا و pack loss داریم میبریم با کیل بالا که تنها کری تیم هم هستیم فکرشو کن تو کشور دیه بودیم چی میشد خراب شه رو سرشون . هرچی بدبختی هم هست واسه ماست اینا نه مریض میشن نه ..... کجاست عدالت که همه دم میزنن ازش
به قرانی که قبولش دارین با پینگ بالا و pack loss داریم میبریم با کیل بالا که تنها کری تیم هم هستیم فکرشو کن تو کشور دیه بودیم چی میشد خراب شه رو سرشون . هرچی بدبختی هم هست واسه ماست اینا نه مریض میشن نه ..... کجاست عدالت که همه دم میزنن ازش
دوستان اینقد که دوتا 2 بازی خوبی هست لول هخم به همون اندازه خوب هست و اینطور نیست ... اصولا لول زدن تو لول سخت ترم هست مخصوصا وقتی تو ایران با دیلی هم بازی کنی :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من که تو csgoیه سره تایم اوت دارم هنوز دوتا رو تست نکردم اونم مطمئنم همینطوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
pa تنها نقطه قوتی که داره اینه که میتونه با خفت کردناش پا بگیره حالا اگه تیم حریف همشون teamwipe کنن و روی pa فکوس بشه ، pa هیچکسو نمیتونه بکشه برای همین تیمی که pa توشه باید تانک و disabler داشته باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه pa جلوتون بود کافیه کلا همراه تیم پوش بدین وکنار هم باشین اینجوری بازیو راحت تموم میکنید
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. .........
سلام
یه سوال داشتم من اکانتم مال سال2012 هست قبلا میتونستم add friend کنم ولی الان بعد ازمدتها خواستم add friendکنم دیدم نمیشه
میدونید چرا؟؟؟
ارور نمیده ؟ این جور اکانت ها که قدیمی هستن لیمیت نیستن شاید ادد لیست شما پر باشه ایا بازی هم روی این اکانت نصب شده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
unicorn (12-06-2015)
ارور نمیده ولی request هم نمیفرسته بارها امتحان کردم ولی نشده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک نفرو remove کردم ولی بازم نفر جدید اد نکرد .
نمیدونم چرا.
خیر بازی فقط دوتا نصبه.
ویرایش توسط unicorn : 12-06-2015 در ساعت 01:00 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteآقا کسی نبود جواب بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از بعد ریبورن کسیو ادد نکرده بودم گفتم شاید باگه ولی بقیه میتونن request بفرستن ولی من نمیتونم
ویرایش توسط unicorn : 12-06-2015 در ساعت 05:18 PM
اون کسی که میخواید ادش کنید اکانتش لیمیت نیست آیا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
unicorn (12-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©