Match 2162477795 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این بازی خیلی بهم حال داد !
تو این بازی منو جاگرنات با هم تو یه لاین بودیم . خیلی با هم مچ شدیم و من تازه معنی همکاریو فهمیدم ! خیییلی بازی بهم لذت داد
Match 2162477795 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این بازی خیلی بهم حال داد !
تو این بازی منو جاگرنات با هم تو یه لاین بودیم . خیلی با هم مچ شدیم و من تازه معنی همکاریو فهمیدم ! خیییلی بازی بهم لذت داد
pishva (02-20-2016)
yes indeed ,This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
op as shit
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
قالب یو آپلود رو تقریبا ریسپانسیو (واکنش گرا) کردم ، الان با موبایل راحت تر میشه عکس آپلود کرد
آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس
Mohammad_ai69 (02-19-2016),pishva (02-20-2016),Soul Keeper (02-19-2016)
من اومدم یه عکس اپلود کنم دیدم قلب پشتش نیست فکر کردم مرورگر مشکل پیدا کرده یا صفحه درست لود نشده! نزدیک 10 باری ریلود کردم xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-20-2016)
امروز کلا داشتم روش کار میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا همون لحظاتی که هی کدها رو عوض میکردم ، در عرض همون یکی دو ثانیه که کد جدید جایگزین قبلی بشه سایتو باز کردی اونجوری شد و تو کش موند
pishva (02-20-2016)
تقریبا طرفا 7:15 pm بود همین عکسی رو که توی مطالب جالب گذاشتم رو داشتم اپلود میکردم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-20-2016)
آلان همه استایلایی که روی فیلدای آپلود بود پریدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (02-20-2016)
مطمئنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین چند دقیقه پیش دوباره استایل رو یه اپدیت کردم ، شاید همون یک ثانیه سایتو لود کردی
چندبار دیگه Ctrl+f5 بزن ، نباید مشکلی باشه
با خود گوگل هم سایتو چک کردم درسته
pishva (02-20-2016)
pishva (02-20-2016)
معلومه Style نصفه لود شده ، احتمالا همون لحظه سایتو لود کردی و تو کش موندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چندین بار رفرش کن
یا با یه مرورگر دیگه تست کن ، مشکلی نداره
با ftp ویرایش میکنم ، وقتی سیو میکنم ، فکر کنم اول فایل قبلی رو کلا حذف میکنه و بعد فایل جدید رو اپلود میکنه ، تو این فاصله زمانی (حدود یکی دو ثانیه) اگه کسی سایتو لود کنه اینجوری نصفه براش لود میشه و تو کش هم میمونه باید چند بار رفرش کرد
pishva (02-20-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©