دوستان بیاید لطفا نظر بدید ،از fcb -milad هم واقعا متشکرم
آموزش هیروی Shadow Fiend - دوتا 2 6.87
دوستان بیاید لطفا نظر بدید ،از fcb -milad هم واقعا متشکرم
آموزش هیروی Shadow Fiend - دوتا 2 6.87
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
.......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
حالم دیگه داره به هم میخوره .
این دست jugg پیک دادم . یه ایرانی تیم ما بود . دقیقا اینو به من گفت : irani + jugg = lose
این هیچی
خودش AA پیک کرد و گفت میرم مید . گفتیم باشه برو .
بعد گفت : im god
کلا فید داد تو مید و کلی فحش خورد
اخر بازی هم گفت : Im god of feed
من دیگه حرفی ندارم
Lone Star (04-28-2016)
از اون بد تر اینه همون یارو دوباره بازی بعدی توی تیمت باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منیش امد 2 دست پشت هم باخت دست سوم خدارو شکر توی تیم حریف بود بردیم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mahdi-Void (04-28-2016)
دوستان کسی برنامه ای میشناسه بشه باهاش set / hud و .... رو عوض کرد؟
what the fuc....k با این سن صفحات رشدم هنوز بازه فک کنم علم پزشکی رو زیر سوال بردم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان این جریان بازیگر معروف که به یه دختر شهرستانی 19 ساله تجاوز کرده راسته؟ شما هم شنیدید؟ میگن قاضی حکم رو 100 ضربه شلاق +2سال محرمیت از هر گونه فعالیت هنری اعلام کرده،نباید این انسان پست رو اعدام کنن
پ ن = حیوان هم زیاد هست چرا اسم انسان رو لکه دار کنیم..
آقا چرا این لینک فیلتره ؟ 4.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس
"I'm the beast of bedtime tales."
فیلتر نیست که،عکس بازی ها ARK SIDER -PRINCE OF PERSIA NINJA BLADEThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من براتون آپلودش کردم،از فایلی که من آپ کردم استفاده کنید
خدارشکر 2 هفته اس وقت ندارم دوتا بازی کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©