so FTWThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا خودشو پرت کرد پائین پس ؟
so FTWThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا خودشو پرت کرد پائین پس ؟
مریض بوده |:
Amin_AssAssin (05-01-2016)
foking shit
fok dis life
والا هر کسی یه چیزی میگه،نمیشه به کسی اعتماد کرد ولی در کل بدبخت شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا چی بگم soul،زمونه بدی شده،خیلی بد..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان فروم (هر فرومی) برای به اشتراک گذاشتن خیلی چیز ها هست.
ولی این جور خبر ها روی بعضی ها اثر منفی و خیلی بدی میگذاره.
سیع کنید بیشتر چیز های مثبت به اشتراک بگذارید.
-----
----
امروز پسر همسابه بعد از یه عمل خیلی حساس برای اول بار تونست ببینه(البته یک هفته بعد از عمل توی ریکاوری بوده) 14 -15 سالشه ، بنده خدا انقدر خوش حال بود که من فقط با دیدن چهرش خوشحال میشدم.
کم مونده بود گریه کنم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (05-01-2016),M.Lo4DinG (05-01-2016),Mohammad_ai69 (05-01-2016),samdeloges (05-01-2016),UnHoLy666 (05-01-2016)
اخی خدارو شکر خوب شد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شما بازی میکنی که گیمت حساب بشه یا حالشو ببری؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بنده خداهام جلوش موندن و بازی کردن چون لذت میبردن
من که برا حالش بازی میکنم بقیه رو نمیدونم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
me 2
بازي 1v4 چه لذتي ميتونه داشته باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من لذت دوتا به همون كار جمعيش هست
وقتي 4 نفر ليو دادن پولشون به تو رسيده خودتم ميدوني واسه اون پول تو بازي زحمت نكشيدي و لذت بخش نخواهد بود
بازي Safe رو ليو ميدي يه Find ميزني و يه بازي ديگه ميري
لذتشم بيشتره
Team Secret
دوستان کسی هست،داستان اوراکل رو یه کمک به ما بده؟ من آموزشش رو دارم مینویسم ولی داستانش...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©