2345857304
آقایون این بازی رو ببینین چه مسخره بردیم وااااااااااااااااااااای
یعنی دم خودم گرم
Match 2345857304 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اما واقعا نمیدونم چرا پلیرا از Divine حراس دارن
آیتم خوبیه
2345857304
آقایون این بازی رو ببینین چه مسخره بردیم وااااااااااااااااااااای
یعنی دم خودم گرم
Match 2345857304 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اما واقعا نمیدونم چرا پلیرا از Divine حراس دارن
آیتم خوبیه
[SIGPIC][/SIGPIC]
چون دیواین رو اگه از دستش بدی ،دقیقا نتیجه معکوس داره،برد رو باخت میکنه ،محمد ( mohammad) با هم قبلا یه بازی رفتیم برای bounty hunter دیواین خریدم،از دستش دادم باختیم.. کلا دیواین رو وقتی باید خرید که بدونی 100 درصد برده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اتفاقا این آیتم قبل از BF و BKB خریدم و تازه باختمون برد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه Divine رو فقط Alchemist میتونست ازش استفاده کنه دیگه به درد کسی نمیخورد
شما هم معلومه رفتی تو جنگل اونا خفت شدی دیواینت افتاده
[SIGPIC][/SIGPIC]
یادمه دوران جوونی :-d یه بازی کردیم 7-8 تا دیواین تو بازی بود من با ایزالورر 2تا دیواین داشتم
خیلی باحاله حتما ببنین.
Amin_AssAssin (05-10-2016),ATER (05-07-2016),FCB (05-07-2016),Mahdi-Void (05-07-2016),samdeloges (05-12-2016)
واعظی پرسید از فرزند خویش هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟
صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت، هم کلید زندگیست
گفت: زیر معیار اندر شهرما ، یک مسلمان هست آن هم ارمنیست!
پروین اعتصامی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Amin_AssAssin (05-10-2016),ATER (05-07-2016),Mahdi-Void (05-07-2016),Mohammad_ai69 (05-07-2016),samdeloges (05-12-2016),Viper (05-07-2016)
اگه هر 10 tp براتون 1 لول باشه که الان باید لول 400 باشید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این Experience trophy هست فکر کنم هر 100 تایی که پر شه 10 تا تروفی میده.
اخر هر بازی که تموم میشه Ex top میده و اگه کامل پر شه بعد از چندتا بازی 10 تا تروفی میده
یعنی الان شما باید لول 40 باشید و بقیش ماله بوک و ... است.
هر کی رو دیدم که لول 60 هست tp اون پایین 4000 نبوده
یه چیزی میگیا ! دوست عزیز من گفتم 4k ضربدر 10 ، یعنی اینکه من باید اینقدر بازی کنم تا 4000 tp جمع بشه و بشه 1 دونه experience traphy ، و هر 10 تا دونه exper traphy میشه 1 لول ، شما به lvl trophy من نگاه کن بعد نظر بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حاظرم قسم بخورم تو عمرت یا ندیدی این اندازه یا اینکه اگر دیدی خیلی کم دیدن ، پس اول دقت کنید به پست و بعد نظر بدین
بوک یا تیکت یا بانس یا ... یا هرچیزی که شما دیدین در واقعا زمانی که یوز بشن به ایدی شما tp میدن که تبدیل به traphy میشه و در نهایت 10 تا جمع بشه میشه 1 دونه لول . شما لول traphy من رو نگاه کن بعد لول traphy خودت و دوستاتت رو هم ببین ، بعد که مقایسه کردی متوجه خواهی شد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه صفحه دیگه هم بود که من فقط همین رو گذاشتم و با هم جمع کنی با اکانت خودت فرقی نمیکنه ...
لول برای وقتی مهم بود که رنک نبود،و بازی ها با توجه به لول - وین ریت،بودن،الان به نظرم فرقی نداره دیگه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©