دوستانی که overwatch بازی میکنن چند تا سوال داشتم :
1.من هرجا گشتم ندیدم جایی نسخه معمولی بفروشن، اگر شما میشناسید لطف میکنید معرفی کنید.
2.حجمی که باید بازی از لانچر دانلود بشه چقدر هست ؟
3.دلار و یورو برای بازی تفاوت ریجن هم مشخص میکنه؟منظورم این هست که دلار ریجن امریکاو یورو برای اروپا هست ؟
ممنون.
۱. جایی * که نمیشناسم اما یک کاری که دوستم کرد میتونین ۲ تا gift cart 20$ بخرین و از اون استفاده کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۲. ۶.۵g
۳. فک نمیکنم
بله , اروپا باشین یورو هست و آمریکا دلار.دلار و یورو برای بازی تفاوت ریجن هم مشخص میکنه؟منظورم این هست که دلار ریجن امریکاو یورو برای اروپا هست ؟
تا جایی که یادمه باید Witcher Gear باشه , اون Treasure Chest رو برو لوت کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : چرا ازین لباس قرمز گل گلیا داری؟ :دی
اين عكس بازي خودم نيست از تو گوگل عكسو پيدا كردم شب يه عكس ميفرستم از مال خودم حال كنيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقت کردین 50% پست های میلا در رابطه با چاوشی هست ؟
انصافا این کاپا چقدر کاربورد داره !!!!
بیارش جز شکلک های اصلی که دیگه نیازی به باز کردن صفحه دیگه ای نباشه..
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کاپا معنیش چی میشه ؟ توی چت استریم های Bulldog دیدم زیاد استفاده میکنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقت کردین 80درصد پست های آتر درباره بد بودن وضعیت ایرانه ؟
چندتا دیگه از این شکلکا باید اضافه کنم ، بعدا یه کاریش میکنم
الان هم متن زیر رو بنویسی شکلکش میاد :
کد:::kappa::
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©