تو ایران چی کسی فعالیت میکنه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو ایران چی کسی فعالیت میکنه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه ندیدم به اون صورت حرفه ای مثل bsj و.. اما یکی هست بنام alireality داخل توییچ هم استریم میکنه و توضیحات میده اما خب در حد همون توییچ. هرچند فکر کنم سایت هم داره و یکسری آیتم های آموزشی برای فروش. بازیکن با اخلاقیه در کلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (04-20-2020)
بازی دوم امشب secret و og از اون بازیهای بود که در تاریخ دوتا ثبت خواهد شد.
در همین حد بگم تقریبا 40k gold lead داشت secret و این og بود که comeback زد و حتی وقتی بازی تموم شد secret بازم 7k lead داشت :)) بقیش رو اسپویل نمیکنم اونایی که ندیدن داخل ریپلی ببینن
واقعا متوجه طرز کارکرد و فایده اش نشدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1ماه اشتراک رایگان داده منتها نفهمیدم چیکار باس کرد و چ سودی داره
Sharingan (04-20-2020)
اره واقعا بازی فرست کلاس ای رو به نمایش گذاشت او جیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عملا یه قول مرحله اخر ساخت سومیل و بقیه فقط سومیل رو ساپ دادن
خیلی عالی و هماهنگ بازی کردن واقعا سکرت مونده بود فکوس رو بزاره رو سومیل ک در این صورت بقیه ساپورت اش میکردن و از اون ور فکوس رو میزاشت روی بقیه هم نمیتونست چون 4تای بقیه ایتم و اسکیل فرار داشتن از اون ور سومیل تیکه پارشون میکرد
Mohammad.S (04-20-2020),reza (04-26-2020),Sharingan (04-20-2020)
بتل پس کی قراره بیاد کسی خبر داره ؟
Sharingan (04-20-2020)
اپدیت 7.26 عجب چیزیه ! تیشه به ریشه زدن !
Sharingan (04-20-2020)
حالا چرا همه بحث های تخصصی رو هم تو این تاپیک میفرستید؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته , تو ایران alireality نسبت به بقیه بیشتر (به قول معروف) خاکیه
توی استریم هاش زیاد توضیح میده نسبتا ... بازیکن خوبیم هست(واقعا خوش اخلاق !!!) , به نظر خودم اگه پینگ خوبی داشتن بازیکنامون , بعضی هاشون تا top 50 هم میتونستن برسن , حیف .
حاجی دیدی بازی رو ؟بازی دوم امشب secret و og از اون بازیهای بود که در تاریخ دوتا ثبت خواهد شد.
در همین حد بگم تقریبا 40k gold lead داشت secret و این og بود که comeback زد و حتی وقتی بازی تموم شد secret بازم 7k lead داشت بقیش رو اسپویل نمیکنم اونایی که ندیدن داخل ریپلی ببینن
اصلا یه کیفی کردم من ... یه کیفی کردم من ..... آخخخخخ خٍداااااااا
Evil Geniuses
تو استریمش دیدم که به یه استریمر دیگه که اسمش سزار بود علامت ف*ک میداد ، ولی جدا از این واقعن خوش اخلاقهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (04-20-2020),Sharingan (04-23-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©