اين عاليه اين يعني انعطاف بالا وقتي بتوني با هر هيرويي بازي كني خيلي قوي تر از لولت ميشي شك نكنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين عاليه اين يعني انعطاف بالا وقتي بتوني با هر هيرويي بازي كني خيلي قوي تر از لولت ميشي شك نكنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
حساب کردم دیدم 144 گیم با 6k فاصله دارم که اگر از هر 3 بازی 2 رو ببرم میشه 432 گیم
خوبه موفق باشي!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من كه نرمال ميرم اعصابم هم راحته هر از چند گاهي تفريحي رنك ميرم حساب گيميم نميكنم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
پس واسه همینه 150کام دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان نظرتون در مورد این که در رابطه با Panic (یا هول کردن وسط درگیری) تاپیک بزنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Hossein.IR (09-10-2016),PokerFace (09-11-2016),The Viper (09-11-2016)
Match 2634978086 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تیم یعنی این از اول بازی کسی حرف نمیزد ،بونتی هانتر خیلی قشنگ ساپورت میکرد ،بیست مستر هم خیلی قشنگ پوش میداد همه هم تیم پلی اکثرش هم بخاطر ساپورت بونتی هانتر بردیم(تو جنگل برا فارم هم سنتری گذاشت هم آبسرور)
خیلی تیم ساکت بود حتی دشمن هم فحش نمیداد و با ادب بودن.
ATER (09-10-2016)
هم خوبه هم بدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه با هیرو های زیاد بازی کنی اما نتونی خوب بازی کنی و نتیجه بگیری و باخت هات بیشتز از برد هات باشه بد میشه و بهتره روی 5-6 هیرو تمرکز کنی اما بتونی نتیجه خوبی با اون هیرو ها بگیری
اما خب اگه با هیرو های زیادی بتونی خوب بازی کنی خب قطعا بهتره
ویرایش توسط The Viper : 09-11-2016 در ساعت 01:01 AM
dark druid (09-11-2016)
من همه بازیا خوب بازی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با جرئت میتونم بگم با همه هیرو ها بلدم بجر io وes(اون سبزه ک سنگ شوت میکنه)
ولی خب تیم نوبه دگ
gg dota2
دیگه خسته شدم از دوتا از دست روس ها . نووب ها و باگ ها اپدیت های روزانه
همه اینا رو فاکتور بگیری یه چیزی رو نمیشه فاکتور گرفت ایرانی ها
امشب میگیرم lol رو دانلود میکنم امیدوارم کمتر با این مسائل رو برو بشم
==============
gg
انگاری ایرانی ها خیلی بیشترن
اقا بازی ای چیزی هست که ایرانی توش نباشه ؟
ویرایش توسط Rango!r : 09-11-2016 در ساعت 10:28 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©