قربون دستتون اون کلیپو وقت کردین دانلود کنین
قربون دستتون اون کلیپو وقت کردین دانلود کنین
من نمیدونم شما تا حالا لیگ پلی دادین یا نه ... ولی همه جا animal boosted و ترول وجود داره ... فقط فرقی که تو لول هست قبل از شروع بازی موقع پیک هیرو مشخصه کی چه رولی میره و این نیست که بری تو بعد بگ من کری میرم اون بگه نه من میرم بعد آخرشم کسی ساپ نره :-DThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ميراكلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من خودم تو ی گیم با ی 2تا ایرانی نوب بازی کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فید میدادن
میگفتم چرا فید میدی؟
میگه*****مگه بازی ماله باباته؟
99 % ایرانی ها رو که همون موقع توی رنک یا سطح پایین mute کن در حد حرف نباید برسن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصن دوتا بازی نمیکنم فقط lol بخاطر همین اومدم اینو گفتم اگه خدا بخاد 3 تا بازی دیگه از bronez میام بیرون
animal boosted میشهboosted animal
مگم ممد چرا هروقت تو استیم میبینمت Away آی ؟
من دانلود کردم. خیلی خنده دار بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون حرکت lion و weaver رو بار اول تو عمرم بود میدیدم! خخخ بدبخت بیچاره
کیفیت بالاترش رو داشتی بزار آپارات دیگه همه مستقیما هم دانلود کنن هم ببینن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ولی بضیاشون اهله دلنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدا موندم چجور اینارو از دهنشون میارن بیرون
بچه فید میده فوشم میده ریپورتم میکنه
امروز تو تمرین با بازیکن تک به تک شدم (دروازه بانم) رفتم تو پاش توپو از من رد کرد منم پای بازیکنو زدم ساق به ساق
افتاد آه و ناله توپم گل نشد البته خطا هم نشد تازه بهش گیر هم داد داور چرا قلم بند نداری
منم ندشاتم البته
الان رو پام یخه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©