سلام
همه دارن میرن من تازه اومدم
--------------------
پوریا دمت گرم اون روز منو به راه دیابلو هدایت کردی لامصب یکی از بهترین تجربیات زندگیمه ( البته به عبارت دیگر بدبختم کرده این بلیزارد )
سلام
همه دارن میرن من تازه اومدم
--------------------
پوریا دمت گرم اون روز منو به راه دیابلو هدایت کردی لامصب یکی از بهترین تجربیات زندگیمه ( البته به عبارت دیگر بدبختم کرده این بلیزارد )
ویرایش توسط Soul Keeper : 10-15-2016 در ساعت 09:00 PM
ديابلو؟
البته كه بليزارد چيز مسخره بيرون نميده ولي از ميشنويد همين دوتا هم براي خودش دنياي بزرگيه اگه بخاين سراغ بقيه اش برين به معناي واقعي به خاب ابدي ميريد و از اون سيلاب جون سالم بدر نمي بريد هرچيز تناسب داره ما با همين دوتا تناسب رو به هم زديم ديگه بماند كه اگه بخابم بريم سراغ بقيه چيزا از كارامرن عقب ميفتيمd:
کسی اینجا برای سایت های مختلف یا سایت خودش نویسندگی کرده ؟ (کپی، نیمه اختصاصی یا اختصاصی)
در مورد موضوعات مختلف آموزشی(غیر از بازی و سرگرمی)
از ورزش بدت میاد؟: | دادچ داری اشتباه می گیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما 100 نوع ورزش داریم یعنی به هیچکدوم حال نمی کنی؟
البته از ورزش شطرنج وesportخوشم ميادd:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ديگه كلا از ورزش خوشم نمياد بلا استسناع
ورزش یه نیازه ، کسی که ورزش میکنه همیشه سر حالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تجربه کردم ک میگما ، قبلا کشتی کار میکردم قدرشو نمیدونستم بعد این ک ول کردم کشتی رو کلی بلا اومد سرم که بدترینش افسردگی بود
صبا از جام نمیتونستم بلند شم ولی وقتی که ورزش میکردم از جام میپریدم فوووووووووول انرژیه انرژی تا خوده شب
الانم بوکس کار میکنم مشت خوری و مشت زنی
ویرایش توسط Mr.Nobody : 10-16-2016 در ساعت 03:05 PM
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
البته از ورزش شطرنج وesportخوشم ميادd:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم اينه كه شايد ماهي يكار هر از گاهي يه كوهي يه شنا يا ..برم ولي زياد برام جذابيت نداره
https://www.youtube.com/watch?v=o4UC3L0XNgo
این اولین ویدویی که توی یوتیوب گداشتم تو 22 ساعت 1300 تا بازدید داشته تا حالا.
سایت دیگه کم رنگ شده مثل قبل شلوغ نی ،آدم دلش میگیره میاد اینجا .
من هر وقت ورزشمو از دست بدم ناراحتم . ورزش خیلی خیلی مفید بوده برا من تا حالا
من اصلا وقت ورزش ندارم صبح ميرم مدرسه تا دوازده و نيم بعدش ميرم سر كارم بعدش ميام يه دست دوتا ميزنم يك ساعت هم با درسام هستم بعدش شام بعدش گوشي و دوباره اين روند تكرار ميشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©