خدا رحمتش کنه روحش شاد . هرچند یک انسان وقتی زمان و زندگیش را وقف اموزش و کمک به دیگران کنه نیازی به دعای ما نداره و قطعا جای خوبی خواهد داشت
خدا رحمتش کنه روحش شاد . هرچند یک انسان وقتی زمان و زندگیش را وقف اموزش و کمک به دیگران کنه نیازی به دعای ما نداره و قطعا جای خوبی خواهد داشت
دوستان معنی کلمه نایلیشن در زبان انگلیسی چی میشه؟
توی یه کیلیپ شنیدم که نه زیرنویس فارسی داشت نه زیرنویس انگلیسی.
احساس میکنم باید معنی مثل نابودی ، وایرانی و.. بده
ممنون میشم کمک کنید.
-----------------------
دوستان یه جایی رو معرفی کنید برای آپلود ویدئو با لینک مستقیم و موزیک با کادر قابل پخش ، از آسیاتک نت گرفتم آپلودش رایگانه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
nolition: بی میلیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (10-19-2016)
Apdentist (10-19-2016)
وقتی مشغول باشی و یه مدت بازی دوتا نکنی و بعد دوستان بگن بابا امشبو بیا بازی کنیم اصلا میلی نداری و مستقیم میگی نه حسش نیست
Amin_AssAssin (10-19-2016),UnHoLy666 (10-19-2016)
مني كه به خودم ميگفتم ١٠٠ سالم هم بشه روزي حداقل يك دست دوتا بازي ميكنم ، ولي كلا ميلم رو به دوتا از دست دادم به طوري كه اين هفته يك دست بازي كردم. گذر زمان همه چيو عوض ميكنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
Amin_AssAssin (10-19-2016)
بنظر من از اول مهر ماه سایتو تغییر بدین به دانلود موزیک بعد که تابستون شد دوباره بکنیدش دوتا
اینجوری که نمیشه مهرمیشه همه خدافظی میکنن هیچکی نیس
alia76972 (10-19-2016),Amin_AssAssin (10-19-2016)
how to make doto great again
Invoker/Old - Dota 2 Wiki
Amin_AssAssin (10-19-2016),Apdentist (10-19-2016),samdeloges (10-19-2016)
خیلی خیلی ممنون از همه شما عزیزان ، خداوکیلی دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود، دوباره دوتا رو هم باید آپدیت کنم و از نو شروع کنم
و یه تبریک هم به آتر عزیز که تازه دیدم ریت جدید گیرش اومده،انشاالله همیشه موفق باشی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (10-19-2016),ATER (10-19-2016),Viper (10-19-2016)
مرسی لطف داری
دوستان معرفی کنید جایی برای آپلود با لینک مستقیم که برایتون دمو آپ کنم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©