به نظر من توی mediafire آپلود کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من توی mediafire آپلود کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایرانسل آشغال ترین اپراتور د کل کشور
یه بسته 6 گیگ یک هفته خرید توی خونه آنتن دارم پر پر اینترنت روی H+ سرعت 10kb
هیچ خط دیگه ای این جوری نیست باید 200 متر از خونمون دور بشم برسم سمت اتوبان باقری تا درست بشه
خاک تو سرشون با این دکل هاشون.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان جریان این چیه؟
http://www.sakhtafzarmag.com/%D8%A7%...A7%D8%B1%DB%8C
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من سرشماری انجام دادم به isp هم گفتم گفتن جایزه ای درکار نیست ما فقط اطلاع رسانی کردیم....
پ ن پ میخواستی شمش طلا با هزاران جوایز نقدی دیگر بهت بدن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی واقعا زشته یه چیزی بگن بعد انجام ندن ،دروغ تا چه حد.
يه نصيحت هيچ وقت دنبال تيمبر نريد مگه اينكه هيرو تون انتي ميج باشه(اخر عاقبت خوشي نداره)
تتلو آزاد شد!
پنهان کننده:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (10-21-2016),Hossein.IR (10-20-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وای اون تیکه استاد باقری به تتلو رو شنیدی؟ خخخ
یعنی گند میزنه رو تتلو،آخرشم میگه بزنیدش تا صدا سگ بده (میو) این صدا سگه از نظر استاد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (10-21-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©