من های اسکیل شده بودم دوباره برگشتم نرمال شما dk رو نگاه کن دیگه چیکار باید میکردم؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من های اسکیل شده بودم دوباره برگشتم نرمال شما dk رو نگاه کن دیگه چیکار باید میکردم؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
هدست ام دیگه داره به روزای اخر عمرش نزدیک میشه
به نظرتون این چطوریه خوب بخرم ؟ HAVIT HV-H2158U Gaming Headset | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
یه چیز خیلی جالب !!!!
سایتی که ater معرفی کرد همه شما میدونین که avg حدس میزنه برای کسانی که هنوز رنک tbd هستن اما این حدس که درست کار نداریم ، این حدسش قابل تغییر هستش چطوری ؟ اگر بازی خوب کنید این میره بالاتر و بد بازی کنید میاد پایین ، قبلا گفته میشد 20 گیم اول اکانت مهمه اما اینجوری نیست خودتون تست کنید . تا قبل رنک تک تک بازی ها مهمه . هر 15 بازی توی normal match تغییر میکنه این avg که حدس میزنه
ادرس سایتش
حتی اگه بگیم همه ی بازی ها هم تاثیر دارن ، تا قبل از گرفتن رنک و بازی های TBD هست . وقتی Rank گرفتی باید همونو بکشی بالا . مثلا normal skill بودی و بعد tbd بهت رنک 2k داده ، حالا بعد یه مدت very high skill هم بشی چه فایده ؟ رنکت هنوز 2k هست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
خوب رنک رو نرو وقتی بهت میگه 2k هستی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فردا اسباب کشی میکنیم چند روزی نیستم
نت هم یه آسیا تک میگیرم یه تخفیف 25 تومنی هم روی مودیمی که خریدم بود یک ماه نت رایگان میشه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من که این سایت رو نمیشناختم . تازه معرفی کردین . ایشالا اکانتای بعدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
''iMM (10-06-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-05-2016),favel (10-04-2016),FCB (10-04-2016),FIFA_PES (10-04-2016),Hossein.IR (10-04-2016),IR_Sepehr (10-04-2016),Mohammad_ai69 (10-04-2016),Mr.Dr (10-04-2016),Sharingan (10-04-2016),Soul Keeper (10-05-2016),Viper (10-04-2016),رهی (10-04-2016)
اگه کارگردان تبلیغ روغن اویلا دوتاباز بود:
قدیما لگ بود و گارنا الآن میگن پینگت نره بالا.
قدیما فحش بود به خانواده الان بزن c*y*k*a b*l*y*t*eبا یه تایپ ساده.
قدیما میگفتن یه وقت نزنی لاش الآن میگن ks میکنم به همین خیال باش.
ویرایش توسط Fery : 10-04-2016 در ساعت 11:31 PM
دوستان من rival 100-rival 300-logitech g502-razer deathadder داشتم
دیروز تو گیم نت یکی از بچه ها از خارج یه موس تو همین قیمتا اورده بود این موس شاهکار بود
NACON OPTICAL GAMING MOUSE
GM-300
100% از این موس هایی که من داشتم بهتر بود قیمتشم تو همین محدوده بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©