fu this chance
دیروز بعد از 3 ماهی که از تاریخ release مافیا3 میگذشت،روی x1بازیش کردم،واقعا گند زدن به بازی... انگار شده GTA
miss u bro)Tommy Angelo)
fu this chance
دیروز بعد از 3 ماهی که از تاریخ release مافیا3 میگذشت،روی x1بازیش کردم،واقعا گند زدن به بازی... انگار شده GTA
miss u bro)Tommy Angelo)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اصلا نیازی بازی کردنش نبود متاش بد بود
اویل متاش خوب شده ولی توی تویچ نگاه میکردم خوشم نیومد بعد از اون همه سروصدایی که کردن و گفت بازگشت به ریشه ها و این داستانا
دیگه امیدی به pc نیست ، توی این چندساله اخیر همه فهمیدن که ps4 توی انحصاری ها و ساپورت کردن فن هاش هیچی کم نمیزاره ولی حیف پولشو ندارم برم سمت ps4 ( گرچه الان یک ساله هیچ بازی درست درمونی برای pc هم کرک نمیشه و فرقی با ps4 نداره )
تو یوتیوب بودم یهو به این برخوردم و حس نوستالژی بهم دست داد.
برای همه ی ماشین دوستا و اونایی که Underground 2 رو بازی کردن.
01-snoop dogg ft the doors - riders on the storm(f... - آپلود عکس و فایل رایگان
حیف الان لب تاپ در دسترس ندارم وگرنه خیلی هارو زخمی میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (01-27-2017),PokerFace (01-26-2017)
قدر سلامتی خودتون رو بدونید و اینقدر غذای فسفود نخورید و از دود دوری کنید در واقع هرچی سلامتی شما رو به خطر میندازه ازش دوری کنین
خدا نصیب هیچکس بیماری خاص رو نکنه
Amin_AssAssin (01-27-2017),A_W_Z_2 (01-26-2017),bayani (01-27-2017),dark druid (01-26-2017),rinnegan (01-26-2017)
محمد چی شده ؟ نکنه اتفاقی افتاده برات!
من یکساله و نیم پیش برام مشکل کلیه اتفاق افتاده بود که هنوزم هست بچه های سایت میدونن حالا جدیدا توی ازمایش این هفته ، اسیب دیدگی کبد هم نشون داده باید برم پیش پزشکم ببینم چی میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی این 1.5 سال تحقیقات زیادی کردم برای همینه میگم خیلی مراقب سلامتیتون باشید برای منی که این همه سال ورزشکار بودم پیش اومد چه برسه به افرادی که ورزشم نمیکنن
خیلی مراقب خودتون باشید
Amin_AssAssin (01-27-2017),FCB (01-27-2017),Hossein.IR (01-27-2017)
من 2 تا دندونم عصب کشی کردم برای اولین بار تازه قدر عافیت و سلامتی رو فهمیدم
من الان آرزومه یه تیکه پیتزا بخورم،ولی برای اینکه درصد چربی بدنم پایین بمونه هیچی نمیخورم...
الکی دارم به خودم سخت میگیرم....
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
757 مگ آپدیت به خاطر event جدید به اسم Dark Moon
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (01-27-2017),reza11 (01-27-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©