همیشه اینجوری بوده محمد ! همیشه بالانس میکنه ، اگر به طور مثال یجا 16+ بگیری برد بعدی رو بهت 34+ میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همیشه اینجوری بوده محمد ! همیشه بالانس میکنه ، اگر به طور مثال یجا 16+ بگیری برد بعدی رو بهت 34+ میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه نه اصلا!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند تا نمونه برات بیارم که اینطوری نبوده؟
چه حرفیه آخه
بر اساس تفاوت average ها امتیاز میده. اونور با ما 110 تا mmr فاصله داشتن
یک حدس دیگم میزنم که اونم بر اساس mmr های خود بازیکنا باشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه سوال،من الان سیمکارتم فقط تا 3Gداره الان بخوام 4Gبشه باید برم همین سیمکارت رو 4Gش کنم؟
و اینکه خط همراه اول(دائمی) هم 4Gداره؟ممنون.
@ABNightmare
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من بر اساس تجربه میگم و توی tiwtch که میدیدم همینو میگفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به جای دارو های شیمیایی پیشنهاد می دم یه دکتر سنتی که با گیاه های دارویی آشنایی داره بری من به خاطر لاغریم رفتم (البته ایران نیستم ) ولی گفت کبدم مشکل داره کم کار شده......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گل زعفران و چند تا دارو پیشنهاد کرده بود این جا من دست رسی نداشتم دیگه پیگیر نشدم . پیشنهاد می کنم شما یه دکتر گیاهی برو تاثیرش خیلی بهتر از داروهای شیمیایی عوارضش هم کمتره ان شاء الله خدا سلامتی را بهت برگردونه !
Amin_AssAssin (02-01-2017),Mohammad_ai69 (02-01-2017)
الان همه اپراتور ها (تالیا رو نمیدونم) 4g دارن - همراه اول و ایرانسل سیم کارت 4g جدا دارن و اگه سیم کارت معمولیه باید به دفتر خدمات مشترکین بری و سیم کارت 4g بگیری و داخل مودم یا گوشی ای که میندازی هم 4g ساپورت کنه (بعضی موقع ها تنظیمات نرم افزاری هم روی دستگاه انجام بدی برای 4g ) - ولی رایتل سیم کارت 3g و 4gش یکیه و نیاز به تعویض سیم کارت نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (02-01-2017),Apdentist (02-01-2017)
خیلی لطف کردین . تشکر میکنم که به فکر هستین بزرگوارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (02-01-2017),amirehsan (02-01-2017)
میگم یه سوال من از اونجایی که دوتا2 رو ندارم،خواستم بدونم آیا مشکلی هست که توی زمینه های دیگه مثل همین تاپیک هایی که تا الان زدم مثلا (خبری و ..) فعالیت داشته باشم؟
@FCB
@Mohammad_ai69
@Sharingan
@Milad._.R
ممنون از توجهتون
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (02-02-2017),FCB (02-01-2017),Milad._.R (02-01-2017),Mohammad_ai69 (02-02-2017),reza (09-18-2020),Sharingan (02-01-2017),Viper (02-01-2017)
@Apdentist شما برای ما خیلی عزیزی اگر مدیران دیه مشکلی ندارن ، اگر چیزی باشه که باعث بشه بیشتر ببینیمت منم مشکلی ندارم
Amin_AssAssin (02-02-2017),Apdentist (02-01-2017),FCB (02-01-2017),reza (09-18-2020)
منم بر حسب تجربه میگم خبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خیلی ها +13 +15 میده خیلی وقت ها اما خب با استناد به حرفت که گفتی جبران میکنه باید به یک نحوی در مجموع 2 بازی +50 تا بده
در کل به نظر من اینکه بر اساس تفاوت average پوینت بده منطقی تره. وگرنه امثال +10 و چمیدونم +50 اینا دیگه پیش نمیومد که
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©