میخوام آموزش Drow Ranger - Traxex رو بنویسم .
میخوام آموزش Drow Ranger - Traxex رو بنویسم .
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (02-15-2016)
Four-Eyes جان
میشه آپدیت کنی ؟
من میخوام آموزش بزارم ، خواستم با اطمینان رو یکی کار کنم
نزارم ببینم قبلا بوده
ممنون
pishva (02-15-2016)
چون نمیدونستم کجا آموزش بنویسم همینجا توضیح میدم شما زحمت بکشید اگر لازم بود پست رو جابجا کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل اول nuker است یعنی رو هدف که برنی از 90 تا 300 تا دمیج میخوره. بستگی لول اسپل داره.
اسکیل دوم اگر برنی نزدیک ترین هیرو که قابل رویت است یه شهاب سنگ رو سرش میفته و اسلو میشه.
لول سوم هم که سایلنس میکنه طرف رو.
التیمیت یا اسکیل چهارم هم حبابی میندازه رو زمین که از 200 تا 300 دمیج اگر اشتباه نکنم هر هیرو دشمنی که توش باشه در ثانیه دمیج میخوره. مدت پایداری ایمیل هم ۳ ثانیه است حدودا.
خی از نظر دمیج و دنبال کردن که خیلی عالیه چون میفتی دنبال طرف چون سرعت بالایی هم داری. با اسکیل های یک و دو اینقدر میزنی تا بیفته طرف. چون رنج قابل توجهی هم داره اسپل هاش.
یا اسلو میکنی با لول 2 و التیمیت روش میندازی یا سر راهش قرار میدی...
ولی متاسفانه ارمور و استرنج خیلی ضعیف داره اگر بهش نرسی خیلی گوشت میشه پس همیشه پشت تانک بیفته بهتره مخصوصا تو درگیری گروهی و یکی دوتا گنگر که حسابی کیل میگیره.
بهتره آیتم هگز و گنگ براش بگیرید که با اسگیل هاش مچ است.
بهتره ساپورتر باشه تا کری... به نظرم بهترین یارش pudge است و همچنین مورد داشتیم با مگنوس رمپیچ گرفته. یعنی بعد التیمیت مگنوس پنج تا هیرو جمع که شدن التیمیت زده و صلوات...
evilkingofdark (02-15-2016),pishva (02-15-2016),Skeleton King (07-17-2016)
خیلی خیلی لطف کردی فقط بی زحمت این غلط املایی هارو هم درست کن،که عالی عالی بشه
clockwerk
disruptor
treant protector
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اوکی شد :d
لطفا هیرو chen رو هم بذارید
سلام خسته نباشید
اگه امکانش هست یه اموزش از هیرو Clockwerk بذارید
ممنون
ببخشیدا ... ولی من آموزش از سند کینگ گذاشتم و دارم روی اون کار میکنم ...
مهم نیست براتون؟
گر فارم کنی ز کریپ ها ایکیس پی سازی
تکمیل شد اطلاع بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©