متوجه نمیشم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متوجه نمیشم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
y5070-a رو میگی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم دارم ازش هم راضیم دوتا رو هم فول میکشه
فقط چند تا مشکل داره
اثر انگشت روش میمونه(با دستمال پاک میشه)
اگه با درایو های مجازی کار میکنی (VMware , virtual box) رو این لپتاپ کار نمیکنه متاسفانه باید بگم کلا رو اینتل کار نمیکنه
شارژدهیش 2ساعت و نیمه (اگه تو بازی نباشه) باید بگم خیلی مناسب برنامه نویسی نیست
کیفیت صفحهش عالیه واقعا ولی خب براقه (من که راضیم)
اگه تنها نیازی که داری بازی کردنه باید بگم که شک نکن توش در مورد برنامه نویسی هم باید بگم یجوری میشه باهاش گذروند فیلم دیدنم که خیلی حال میده باهاش(بخاطر کیفیت تصویرش, 1080 ببینی اووففف مثل اینکه تری دی هم میشه دید ولی من امتحان نکردم)
و البته یک مشکل دیگه که یادم برفت بگم ایکون هاش خیلی کوچیکه(تو بعضی از برنامه ها)
البته اگه میتونی 6میلیون بدی باید بگم asus که republic of gamers سری b-a البته نمیدونم a اومده یا نه من که چند ماهی هست که دنباله اینکارا نبودم نمیدونم اومده یا نه ولی اگه میتونی از اونها بگیر ولی زیر 4 میلیون این بهترینه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ببخشید به کیبورد گوشی زیاد عادت ندارم
حداکثر 4 ملیون نوشتم
البته اگه یه لپ تاب مناسب زیر 3 هم بود که عالی ترخب راستش من زیاد کار خاصی نمیکنم فیلم زبان انگلیسی بازی فوقش یه فتوشاپی یا برنامه ریزی تحت وب که فک کنم این لپ تاب عالی باشه براشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا مشکلاتی که داره زیاد جدی نیستن اصلا میشه به راحتی ازش گذشت نسبت به بقیه لپ تاب ها
یه ابر لپ تابی پارسال یا پریسال دقیق یادم نیس ایسوس معرفی کررد واقعا عجب چیزی بود که اولا 13 میل بود که میخاستم بخرم اما پولم نکشید
الان هم 7 میل شده اما واقعا نمیرزه چون من خیلی کار تخصصی نمیکنن که به همچین قدرتی نیاز داشته باشم
خیلی ممنون بابت راهنمایی احتمال زیاد همین لپ تاب رو بخرم
ویرایش توسط amirbkt : 10-04-2015 در ساعت 01:05 AM
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامت باشید.
Gigabyte GA-Z170-D3H قیمت 520
Intel Core i5-6400 قیمت 670
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 قیمت 250
Zotac GTX 960 OC AMP! Edition قیمت 870
Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170
Green GP650A-UK Gold قیمت 280
CPU Cooler Deepcool GAMMAXX 200 قیمت 50
Deep Cool Kendomen Ti قیمت 180
قیمت کل 2990
سیستم از این کم تر برای بازی کم میاره از این بیشتر پول اضافه خرج کردن هست.
شما جایی رو برای خرید اون گرافیک در نظر داری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرافیک خوبیه قیمت خیلی مناسبی داره عملکردشم عالی ولی من هرچی میگردم نیست که نیست نه تو سایت lion و digi نه قطعات فروشی.
به آواژنگ هم زنگ زدم تو اصفهان آدرس چندتا از نمایندگی هاشونو دادن ولی اونا هم موجود نداشتند :\
لینک فرستادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The7{th}Nightmare (10-04-2015)
سلام این سیستمی که شما گفتی تا چند سال کار می کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و آیا می تونم بعدا ارتقاش بدم؟
Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD + 8GB Turbo Cache قیمت 410
^^ لینک خریدش رو برام بفرست ATER جان
خیلی کارام گره خورده به هم اعصابم داره خورد میشه همش ضرر و بد بیاری پشت هم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام خسته نباشید.
من این مادربرد رو دارم
Gigabyte p61A d3
آیا نیازه که یک مادربرد جدید بگیرم؟؟
یا همین کفایت می کنه و اون سخت افزاری که فرمودید اجرا می کنه؟
دوم این که اگه از پول مادربرد کم کنم می تونم یه چیز بهتر از این بگیرم؟(Intel Core i5-6400) مثلا Intel Core i7
سومی مشکلی نداره بجای اون رمی که فرمودید یه رم چهار گیگ دیگه بگیرم بشه با این رمم 8 گیگ البته DDr3 هست رمم یا اگه مشکلی نبود دوتا هشت گیگ بندازم بشه 16 گیگ؟
بعد از رم اگه اشتباه نکنم کارت گرافیک آیا این کارت گرافیک روی مادر برد من جواب میده؟
بعد از کارت گرافیک هارد من نیازی نمی بینم یک هارد یک ترا بگیرم فعلا چرا که یک ترا اکسترنال دارم و یک 500 گیگ که داره کار می کنه خدا رو شکر.
بعد از هارد پاور که آیا پاور جدید واقعا نیازه یا همین هم کار می کنه؟ یعنی می گم واقعا نیازه مگه چه فرقی با پاور قبلیم می کنه؟
اون دوتا آخری هم خنک کنندست که چه بخوام چه نخوام باید بگیرم پس تا اینجا شد پیشاپیش ممنون.
پس آلان باید باز یه مادربرد جدید بگیرم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©