یه نگاهی هم به این بندازین
MSI GE62-8GB-960
یه نگاهی هم به این بندازین
MSI GE62-8GB-960
من نمیدونم چرا دستم نمیره lenovo بگیرم ولی خب سخت افزار خیلی قوی داره
یک چیز رو در رابطه با خرید قطعات الکتریکی فراموش نکنید
تعصب روی برند رو کنار بگذارید و اونی که کارایی بهتری نسبت به قیمت رو ارائه میده رو بخرید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بحث تعصب نیست دیدگاهم نسبت لنوو بد شده چون یکی از دوستام لپ تاپ لنوو داره در طول 10ماه دو بار تعمیر کرده! یه بار مشکل بدنه داشت یک بار هم مشکل از قطعات داخلش بود... حالا نمیدونم کیفیتشون بده یا دوستم خوب ازش مراقبت نکرده! در کل معلوم نیست بیشتر میگردم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من حقیقت چیزی هم نمیخوام که همه بازی رو بخونه با کیفیت بالا و بدون افت فریم. فوقش بازی خیلی گرافیک بالا بزنم روش MK X یا GTA V ... فقط dota بازی میکنم!
منم روزی که رفتم بخرم مارک Dell تو نظرم بود ولی وقتی به فروشنده گفتم برای Game اصلا دووم نمیاورد Dell.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی ASUS مدل G550JX - ASUS G550JX - B - 15 inch Laptop
این لپ تاپ بنظرتون خوبه؟ من بین لپ تاپ هایی که توی این قیمت گشتم این بنظرم از همشون بهتره! تنها مشکلش میشه گفت رم 8 گیگش هست... مشکل جدی بوجود نمیاره رم 8؟
همونطور هم ک گفتم من نمیخوام همه جور بازی گرافیک بالایی روش بزنم!
سری A همین لپ تاپ خیلی قدرتمند و خوبه اما میره تو 5 تومن...
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی Lenovo مدل Y5070 - Lenovo Y5070 2015 - D - 15 inch LaptopThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم از اون لپتابه که گفتید ارزون تره هم ویژگیهاش بهتره :
cpu هاشون یکیه
gpu یکم قویتره
ram 16 gb هست که از اون 8gb بیشتره
و از همه مهمتر صفحه نمایش 4k داره !!!!
این لپ تاپ از همه گیمینگ های هم قیمتش قدرت مندتره ولی هرکی لنوو داشته از بدیش میگه ندیدم کسی از خوبیش بگه! توی پست های قبلی هم گفتم که دیدم کسی لنوو داشته باشه همه بده تعمیر و اینا... سخت افزارش فوقلعادست! اما دستم نمیره لنوو بخرم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام یه لپتاپ خوب برای گیمینگ صرفا تا 2 و 300 یا 400 میرسه سرمایش :p (خودم نیستم از این پولا نداریم دی
ممنون میشم معرفی کنی
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©