انصافا من خصوصی تو لپتاپ ندارم صبر کن از کار بلدش بپرسم یکی دو روز طول میکشه فقط قیمتی نهایی رو بگو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا من خصوصی تو لپتاپ ندارم صبر کن از کار بلدش بپرسم یکی دو روز طول میکشه فقط قیمتی نهایی رو بگو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Soul Keeper (08-20-2015)
من اطلاعاتم کامل نیست ولی از اسوس ها میتونی سری RoG بگیری که مخصوص گیم. مثل: ASUS G56JK قیمت: 3,500,000This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از لنوو هم سری Y فکر کنم برای گیم باشه. مثل: Lenovo Y5070 قیمت 3,400,000
از MSI هم مدل هایی مثل: MSI GE40 2PC Dragon Eyes خوبه. قیمت: 3,000,000
اما پیشنهادم همون Asus. چون معمولا کار هاش کیفیت خوبی دارن.
چندتا توصیه کلی دیگه:
- لپ تاپ هایی که CPU سری U دارن معمولا کم مصرف تر و ضعیف ترن، سعی کن از سری های MQ و HQ انتخاب کنی.
- به Full HD بودن صفحه نمایش و 4 یا 6 سلولی بودن باتری دقت کن.
- به داشتن ویندوز ارجینال توجه کن چون معمولا 100 تا 150 تومن میبره رو قیمت لپ تاپ.
- به وزن لپ تاپ و قابلیت حملش دقت کن که البته لپ تاپ های گیم اکثرا سنگین اند.
- سعی کن زیاد جستجو کنی و با عجله خرید نکن.
امیدوارم مفید بوده باشه.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Deadking (08-20-2015),Soul Keeper (08-20-2015)
همون قیمت 3 تومن یا 3 نیم ممنون از دوست عزیزwarden بیشتر تحقیق میکنم...
من خودم سری Gaming Msi دارم برا 4 سال پیش هست.خیلی با دوام هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
msi همتحقیق کردم خیلی خوبن ولی اگر با دوامشو بخوام بگیرم بالای 4 تومن هست توی رنج قیمتی که من میخوام فک نکنم باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: البته الان نگاه کردم بود! xD
ویرایش توسط Soul Keeper : 08-20-2015 در ساعت 03:58 AM
نه من 4 سال پیش نزدیک 2 تومن خریدم.شبانه روز هم باش کار کردم.فن هم نخریدم براشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین لپ تاپ با قیمت 3.2 تا 3.4
Asus N56JN-A با قیمت 3250
و
Asus N56JN-C با قیمت 3350
اونی که گرون تر هست گرافیکش 2 گیگ بیشتر هست (فقط از نظر مموری نه قدرت)
ویرایش توسط ATER : 08-20-2015 در ساعت 11:31 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Soul Keeper (08-20-2015)
دوست عزیز اگر میخوای با لپتاپ بازیهای جدید و آیندرو انجام بدی سعی کن سری جدید بگیری که دارای گرافیک سری 900 هستند یکی از بهترین هاش که همین دیروز دوستم خرید msi ge62 هست که واقعا آلیه البته قیمتش 3.8 هست ولی خب از این لپتاپهایی که الان تو بازار هستم و ماله چند سال پیش هستند خیلی بهتر هست
لپتاپهای ایسوس نسبت به بقیه سنگینتر هستند و از لحاظ شکل و قیافه خیلی خیلی از msi پایین تر نسبت به سخت افزار هم کمی گرونتر در کل اگر برای گیمینگ حرفه ای میخواین msi بهترین گزینه هست چه از لحاظ سخت افزار چه قیمت چه امکانات جانبیش مثل کیبورد صدا و ...
ولی اگر میخواین 3.5 هزینه کنین بهتره یکم بیشتر هزینه کنین حدود 300 و همین ge62 رو بگیرین که واقعا ارزش داره نسبت به لپتاپ 3.5 که سری قدیمی تر هست
Soul Keeper (08-20-2015)
مرسی از راهنمایی همتون من در حال حاضر دارم تحقیق میکنم اون لپ تاپ های سری N که Ater گفت واقعا خوبن به نظر خودمم ASUS G550JX هم خیلی خوبه...
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی Lenovo مدل Y5070 - Lenovo Y5070 2015 - A - 15 inch Laptop
این هم سری جدید lenovo هست که بیشترین ارزش خرید رو داره با گرافیک 960 و تصوریر 4k بهترین توی رنج قیمتی خودش هست
این لپتاپ از ASUS G550JX رم بیشتری داره و گرافیکش نسبت به ایسوس که gtx 950 هست بهتره و gtx 960 هست 8gb هم ssd داره و با این سخت افزار قوی تر 200تومان هم ارزون تره
ویرایش توسط mitternacht : 08-20-2015 در ساعت 05:24 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©