دمتون گرم ولی به این دقت کردین که سوکت من 775 و قفط دی دی ار 2 میخوره ؟
چجوری 740 دی دی ار 3 بزارم روش ؟؟؟
دمتون گرم ولی به این دقت کردین که سوکت من 775 و قفط دی دی ار 2 میخوره ؟
چجوری 740 دی دی ار 3 بزارم روش ؟؟؟
عزیز نوع رم گرافیک ربطی به ram اصلی که مادربورد شما پشتیبانی میکنه ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اصلا گرافیک hbm2 بگذار روش تا وقتی که گلوگاه نشه مشکلی نیست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگه اینطور باشه که pc شما wooden حساب میشه خخخخ
بهتره از نو یه سیستم جدید جمع کنین چون قابل ارتقاع هم باشه سی پی یو شما خرابش میکنه 775 ماله پی سی 6 سال پیش منه که بیشتر از 2 هسته ای رو ساپورت نمیکرد
ATER (04-10-2016)
دوستان کسی هست اینجا سی پی یو ای از سری اسکای لیک (Skylake) داشته باشه
مثل 6100 یل 6200 یل 6300 یل 6400 یا 6500 با 6600 با 6600k یا 6700 یا 6700k
البته بجز محمد که میدونم داره.
Sharingan (04-15-2016)
سلام
یه مدتی هست که دنبال کیبورد خوب برای دوتا هستم بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که کیبورد های مکانیکی خیلی خوب هستن حداقل از نظر خودم بعد می خواستم کیبورد 6gv2 steelsries رو بگیرم که استیلسریز کیبورد جدیدشو یعنی apex m500 رو معرفی کرد هر دو این کیبورد ها مکانیکی هستن ولی 6gv2 دارای chery mx bkack ولی apex m500 دارای chery mx red به نظر شما کدوم بهتره و در مورده anti ghosting هم اگه کسی میدونه یه توضیح بده لطفا.
This Is The Real Na`vi
سلام میخواستم بپرسم کیبورد razer blackwidow tournament edition chroma برای بازی خوب هسش ؟ تصمیم دارم بخرمش گقتم یه نظری از بچه ها و دوست عزیزمون آتر عزیز بپرسم
بهترین مکانیکی ها فعلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
anti ghosting یه فناوری هست که باعث میشه هر چقدر سریع و پشت هم دکمه ها رو بزنی کیبورد تشخیص بده و قاط نزنه و دقیق پشت هم پیام هاش رو برای سیستم ارسال کنه.
بهتر سمت ریزر نری جز این که خرابی زیاد داره نسبت به کیبورد هایی که معرفی میکنم برتری نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین مکانیکی ها فعلا
ASUS STRIX TACTIC PRO قیمت 410
COUGAR 700K قیمت 490
Steelseries 7G قیمت 380
هر کدوم رو بگیری خوبه
اگر از لحاظ سر و صدای کیبورد مشکلی نداری بخر دستت هم که تند باشه بدتره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من tournamentش رو ندارم و blackwidow chroma خالی هست اما فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشن. به خاطر فناوری عملکرد ۴ میلیمتری که داره سر و صداش زیاده.
دکمه رو ۴ میل ببری پایین عمل کرده حواست باشه تازه فارسی هم نداره مثل من باید از روی حافظه خودت تایپ کنی
عکس خواستی بگو میفرستم. insta هم بری #chroma یا #blackwidowchroma رو سرچ کنی قیلمای خیلی قشنگی میاره
سلام
راستش داش من یه لپ fujitsu دارم که دی 90 خریدمش حالا هر چند روزی یه بار ارور میده که هاردت مشکل داره و از اینجور چیزا ،خیلی دیر اجرا میکنه ،توی دوتا با پینگ 110 لگ داره هی برا 10 ثانیه قفل میکنه خود به خود موقع reset کردن خیلی خیلی طول میکشه بیاد بالا.
نظرت چیه رفیق؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ببر بازار بگو هاردت رو عوض کنن ، طرف لپ تاپ رو باز میکنه یه هارد دیگه میگذاره برات به همین راحتی( سیع کن هاردش رو از جای دیگه ای بخری که بهو اون کسی که داره برات هارد رو نصب میکنه ، هارد دسته دوم نگذاره توی لپ تاپ)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه دیگه ای هم هست
بگی جای هارد یه ssd بگذاره که باعث میشه سرعت لپتاپت 10 برابر بشه!!!!!
بعد یه هارد اکسرتال هم میخری برنامه ها و فیلم ها رو میریزی توش بازی دوتا هم میریزی توی همون ssd.
ولی خرجش بیشتره.
Apdentist (06-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©