پس ورک استیشن بگیر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس ورک استیشن بگیر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز اومد برام خیلی داغونه
صداش که اصلا خوب نیست هر کاری هم می کنم درست نمی شه
جدا از اینکه خیلی کوچیکه طراحیش گوشمو اذیت می کنه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ویندوزم اینو به عنوان اسپیکر شناخته هر کاری هم کردم نشد که هدفون بشناسه :/
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 10-22-2016 در ساعت 08:25 PM
بجز In-ear (هندز فری هایی که توی گوش میره) و هدست هایی که دوره گوشی که 130 به بالا شروع میشه بقیه همشون اذیت میکنن(خودم 10 تا هدست از 15 تومنی تا 110 داشتم که میگم) من خودم الان این مدل رو دارم با این که جوری طراحی شده که راحت باشه باز گوش رو اذیت میکنه و روی گیج گاه میگذارم صداش رو زیاد میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
creative خیلی راحت میشه گفت جز بهترین ها توی اسپیکر و هدست و و.. هست
عجیبه که میگی مشکل داره
برای این که به عنوان هدست بشناسه توی تنظیمات کارت صدات باید بری یه گزینه رو فعال کنی(لپ تاپ داری یا pc؟).
روی گوشی تست کن اگر کیفیت صدا به همون صورت هست شاید این یکی مشکل داره ، اگر از لیون خریدی پس بفرستی برات در جا تعویض میکنن (درصورتی که مشکل داشته باشه)
-----
درکل من CREATIVE و TSCO و Green و Energy Sistem و Philips رو تست کردم اول از همه CREATIVE و بعد Energy Sistem خوب بوده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Viper (11-09-2016)
آقایونی که از سیستم سر درمیارن , یه نگاهی به لینکه زیر کنید , ببینید چطوره این سیستم؟
تغییری میشه توش داد که ارزون تر شه ولی بازیا رو Ultra اجرا کنه؟
Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core, GeForce GTX 1060 6GB 6GB GAMING X, 200R ATX Mid Tower - System Build - PCPartPicker
دوستان یه سوال رم-گرافیک لپ تاب رو میشه ارتقاع داد؟ لپ تاب fujitsu هست و مال 5 سال پیش
core i7
ram 4
graph=2
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
از بین led های سامسونگ یا الجی کدوم بهتره ؟؟؟
بنظرتون این مدله خوبه ju6980
سلام وخسته نباشید
میتونید یه کیس با مبلغ یک میلیون و پونصد بهم بگید با چه مشخصاتی در میاد؟
هارد اش پونصد گیگ برام بسه
لطفا کسایی که میدونن جواب بدن میترسم برم بازار سرم کلاه بره با تچکر
مرسی بابت پاسخ گویی تون اینجا نوشتم حداقل جواب بگیرم حداقل بگین چه مارکی بگیرم جنس اش خوب باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ater باید باشه،که نیستش اون بیاد 100 درصد به جوابت میرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©