سلام
کسی میدونه چه سایز مانیتوری برای دوتا 2 مناسب تره ؟ یا استاندارد تورنمنت ها چند اینچ ؟
سلام
کسی میدونه چه سایز مانیتوری برای دوتا 2 مناسب تره ؟ یا استاندارد تورنمنت ها چند اینچ ؟
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
در مقیاس ابعاد 16 در 9This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
24 اینچ FHD
و
27 اینچ FHD و 2k و 4K (اگر 27 میگیری بهتره کمی فاصله خودت با مانیتور رو زیاد تر کنی تا گشادی مردمک چشم نگیری)
قبلا بیشتر از 24 بود
اما این دو سال اخیر 90% مسابقات معروف توش از مانیتور ها 27 با رفرش ریت 120 و به بالا تر استفاده میشه.
ویرایش توسط ATER : 07-21-2016 در ساعت 11:40 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (07-21-2016),Milad._.R (07-22-2016),samdeloges (07-21-2016),WardeN (07-22-2016),رهی (07-21-2016)
27 !!! من با 15.6 اینچ لپ تاپ بازی می کنم فعلاً!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس با این حساب 24 باید مناسب باشه. با 24 اینچ که دیگه لازم نیست از مانیتور خیلی فاصله بگیری ؟!
من خودم بین 22 و 24 اینچ و این 3 مدل گیر کرده بودم. سامسونگ پنل عالی داره منتها 2 اینچ بزرگتره و گفتم شاید برای دوتا بازی کردن مشکل ساز شه که گویا اینطوری نیست!
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
LG Full HD 22MP57HQ IPS
BenQ Full HD GW2270H
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
ATER (07-22-2016)
فاصله استاندارد از مانیتور 24 بین 50 تا 60 ثانتیمتر هست (من خودم وقتی فیلم میبینم دور تر میشم وقتی بازی میکنم نزدیک تر)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بین اون مانیتور ها هیچ کدوم !
مدل LG ولی نه اون مدل که نوشتی اون قدیمی شده.
LG 23MP67HQ با قیمت 560 خیلی خوبه !
هم یک اینچ بزرگ تر هست ، هم مدل جدید تری هست ، هم IPS. در کل همه چیز رو برای یه مانیتور با این قیمت داره.
خودم به فکر خرید مدل Asus PG279Q هستم
رزولیشن 2K رفرش ریت 144 (قابلیت اور تا 160 تنها با یک دکمه!) ، پاسخ گویی 4 میلی ثانیه ، پنل IPS در کل هیولا !!!
الان یکی میگه » مرد حسابی تو سیستم نداری DOTA2 بالا بیاره بعد میخوای مانیتور 3 تومنی بخری
چه کنیم دیگه آرزو برای جوانان عیب نیست !
من یکسالی میشه تو کف مانیتور های ASUSم
اصلا مگه این برند چیز بد هم داره؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (07-22-2016)
مادربورد ها زیر 1 تومنش آش دهن سوزی نیستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرافیک هاش هم در بعضی از موارد از رقیب چیزی سر تر ندارن ( مثلا Asus GTX 1070 Strix OC از MSI GTX 1070 Gaming X هم صداش بیشتر هست هم قابلیت اورش کم تر هست ، البته خیلی خفیف حدود 1-4%)
قبلا Asus خیلی بهتر بود ولی جدید رفته به سمت پول برند بودنش رو گرفتن
ولی اگر آمد بخواد یه چیز خیلی خوب بخره مثل مادربورد 1.5 تومنی یا هدست 1 تومن یا مانیتور بالا 2 تومنی قطعا ایسوس حرف اول رو میزنه بدونه برو برگرد.
مانیتور Asus که واقعا نه پولشو دارم نه بدردم میخوره! ولی LG نگاه کردم قیمتش مناسبه. مشکل من با LG اینه که خیلی طراحی هاش بده. اصلاً به روز نیست. مثل Asus و Samsung و Apple شیک نیست. انگار مال 10 سال پیشه! کلا زیاد با برند LG حال نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون مانیتور Samsung که گفتم مشکلش چیه ؟ خیلی تعریفشو شنیدم. پنلش ترکیبیه از IPS و AMOLED و مزیت های هر دو رو داره.
pls تا 95% همون ips هست فقط کمی ضعیف ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سامسونگ هم علاق خیلی زیادی به بالا بردن کنتراس رنگ داره همین وگرنه هیچ چیزی سر تر ips نداره
مانیتور ها سامی هم داخل منتاژ میشه و بدنش کیفیت لازم رو نداره.
WardeN (07-22-2016)
این کیبرد رو میخوام بگیرم (البته اگه پیدا بشه)، بنظرم خیلی خوش دست میاد. نظر شما چیه ؟
Gigabyte Force K3 Gaming Keyboard
من یه مشکلی داشتم اینکه پشت سره هم صفحه کامپیوترم ابی می شد یه مم تست زدم تا الان بعده ۸ ساعت ۴ تا ارور داده فکنم رمم خرابه . حالا موندم چی بخرم ؟ که تو دوتا هم مشکل نخوره قبلی ۲ بود ddr3 مارکشم کینگستون
نرم افزاری هست که بفهمم مادر بردم چیه ؟ سیستم مال ۴ ۵ ساله پیشه .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©