کسی نیست جواب بده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی نیست جواب بده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست خوبم شما یک سرچ بزنین خودتون به جواب میرسین دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام خدمت دوستان
سیستم من قدیمیه میخوام یه مانیتور فول اچ بخرم و با این سیستمی که دارم روی فول اچ با افت fps مواجه میشم شما چه قطعاتی رو پیشنهاد میدین برای گرفتن
سیستم من سی پی یو intel E5700 و رم 2 گیگ ddr3 و گرافیک GT240 داره و مادر بوردم هم asus p5p41tle هستش
من میخوام دوتا2 روی روی مانیتور فول اچ دی با fps بالا بازی کنم مثلا 120
با تشکر
سلام. من قصد داریم هارد لپ تاپمو عوض کنم اما هیچ شناختی از این قطعه ندارم. میشه لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید در حال حاضر چه برندی معتبر هست؟
کسی از فروشگاه icg چیزی خریده تا حالا ؟ نماد اعتمادی چیزی ندارن ! قیمتاشونم خیلی با سایتای دیگه فرق داره
می خوام یه هد ست بخرم
logitech g230
icg shop - Logitech G230 قیمت 199
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: گروه ها قیمت 264
https://ariacomputer.ir/headset-logitech-g230-gaming قیمت 200
لیون کامپیوتر سر گردنه نشسته ؟
لیون جنساش گرون که نیست هیچی حتی احتمال داره جنس دسته دو هم بهت بندازن! ولی بهترین سایت خرید سخت افزار هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیاد بگرد از نظر من. اگر icg نماد نداره هم نخر. فردا هرچی بشه جوابگو هیچی نیستن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-05-2017)
این هدست g230 رو توی دیجیکالا خیلی ازش بد میگفتن من میخواستم بخرم پشیمون شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم msi ds502 گرفتم
خیلی خوشکله و توی گیم همه صداهای ریز رو میگیره و ویبره خفنی هم میده ولی برای موزیک دیدم اصلا جالب نیست
پول نداشتم وگرنه razer kraken usb میگرفتم
لامصبrazer یه چیز دیگست
حالا 264 به کنار ... خداییش میخای 200 واسه هد ست بدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
why not ?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دی جی کالا رو ندیدم همین هد ست رو خریدم 180 حالا برسه دستم ببینم چجوریه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد ریزور هم لیون انجمنش رو دیدم همه می گفت خوب نیست .
یه کیبورد هم خریدم 120
A4tech B188
با پول پست شد 124 . همین کیبورد رو لیون میده 129 که با پستش هم بخوای 135 میوفته برات .
من قبلا هم یه هد ست با سفارشات آیت الله عظمی ATER خریده بودم واقعا پشیونم از خریدش HEADSET CREATIVE WD HS-430 قیمت 127
سیمش هی گیره می شد صداش که فاجعس و هی قطع و وصل می شه و سوکتش خود درگیری داره هی باید ور بری باش تا صدا بیاد !
طراحیش هم جوریه که واقعا گوشو اذیت میکنه
موس ریزور رو محمد داره می دونه چه سیمه خوبی داره هدست ها هم حتما باید از این نوع پوشش روی سیم داشته باشن .
واقعا توصیه می کنم هیچ کس این هد ستو نخره مخصوصا از لیون !
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 09-06-2017 در ساعت 02:03 AM
Viper (09-06-2017)
از این سیمای بافته شده رو میگی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-06-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©