صفحه آبی دلایل میختلفی میتونه داشته باشه
ویندوز خراب
هارد خراب
دمای زیاد سی پی یو
رم خراب
و..
بهترین راهش اینه زمانی که صفحه آبی میشه با گوشی عکس بگیری بعد ارورش رو توی نت سرچ کنی ببینی برای چی هست.
صفحه آبی دلایل میختلفی میتونه داشته باشه
ویندوز خراب
هارد خراب
دمای زیاد سی پی یو
رم خراب
و..
بهترین راهش اینه زمانی که صفحه آبی میشه با گوشی عکس بگیری بعد ارورش رو توی نت سرچ کنی ببینی برای چی هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-28-2016)
سلام مجدد خدمت استاد عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ی لب تاب دارم با این مشخصات
Operating System
Windows 10 Enterprise 32-bit
CPU
Intel Core i3 330M @ 2.13GHz 64 °C
Arrandale 32nm Technology
RAM
4/00GB Dual-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Dell Inc. 0M9XW4 (U2E1)
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
512MB ATI Mobility Radeon HD 4300 Series (Dell) 74 °C
Storage
298GB Seagate ST9320325AS (SATA) 39 °C
Optical Drives
TSSTcorp DVD+-RW TS-L633C
Audio
High Definition Audio Device
و میخوام دو تا 2 رو با حداکثر گرافیک و کمترین هزینه اجرا کنم اگر بشه فقط گرافیکشو عوض کنم
سرچ کردم قبلش ٫ چند تا ویدیو تو یوتیوب دیدم که همشون با memtestx86 رم تست کرده بودن . ممنم همین کارو کردم مثله اینکه رم مشکل داره . نمی دونم ۴ تا ارور می تونه دلیل کافی برای تعویض رم باشه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چن تا دیگه هم بود(با ادرس مختلف) که نرم افزاری بودن مثلا موقع کار با فایر فاکس هم صفحه ابی می شد پاک کردمش کروم ریختم ولی همین دیروز داشتم یوتیوب می دیدم بازم ابی شد تو کروم . فعلا رم رو مطمعنم . بقیه اجزا باید دونه دونه تست بشن با قطعه جایگزین که من همچین امکاناتی ندارم ...
گرافیک لپ تاپ رو که نمیشه عوض کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه دونه از این رم بگیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Geil EVO Veloce 4GB 1600Mhz CL11 DDR3 Ram
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-29-2016)
خوب چی کار کنم الان هیچ کارش نمیشه کرد ؟ !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر گرافیک لپتاپ کلا عوض نمیشه مگه اینکه از این msi جدیدا داشته باشی که کلا داستانش فرق داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون رم هم تنها کاریه که میتونی بکنی ولی همونم اونقدرا تغییر ایجاد نمیکنه برات.
لپتاپتم قدیمی باید باشه با این سیستمت.
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-29-2016)
سلام دوستان
من یه لب تاپ دارمacer خیلی خ.ب جواب داده و بازی هارو کامل ساپورت میکنه ram 4 گرافیک ۲ ولی خوب مال ۵ ۶ سال پیشه میخوام یه دونه جدید بگیرم بیشتر کاربردمم واسه گیم هست رنج قیمتم تا ۳.۵ هم مشکلی ندارم فقط خواستم به بگید یه چیز خوب و تمیز باشه ممنون میشم کمک کنید.
لپتاب نگیر واسه بازی . با همین پول مشاوره بگیر از ater و یه سیستم جمع کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-29-2016),TheNiGhTwOLFs (07-29-2016)
ممنون فقط می شه مادربردمو چک کنی ببینی مشکلی نداره ؟ نگیرم بمونه رو دستم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بنده خدایی از اینا داشت راضی بود به نظره منم که عالیه ولی قیمتش 4 تومنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Asus G551VW i7 12 1TB+128 SSD
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©