بازی LAI رو دیدی شما ؟ اگر IG بخوره خداییش باید shift Delet کنن با بازیکن با کاپیتان و..، ببین در کل باید برند IG هم بره جزه تاریخ دوتا 2
برد Alliance
برد Na`Vi
بازی LAI رو دیدی شما ؟ اگر IG بخوره خداییش باید shift Delet کنن با بازیکن با کاپیتان و..، ببین در کل باید برند IG هم بره جزه تاریخ دوتا 2
خوب مشکل همینه که هیچ اروری نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بت رو میذارم،میره تو حالتی که باید منتظر باشی تو بهت آفر بدن بعدش یهو همه چیز میره
یعنی صفحه ی بت کنسل میشه
این هزار بار برا خودم پیش اومده به دلیل شلوغی ، میاد که فلان ایدی قرار برا شما offer میده پس صبر کنید ، یهو میپره چون نتونسته ، پس اینقدر سعی کنید که بلخره شروع کنه به ثانیه شمردن اونوقته که offer میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی navi.us و sna رو بت نذاشتم ترسیدم .... ولی خدایی همرو داری درست میگی دمت گرم ....... LGD vs VG و LGD vs IG چی میشه ؟
LGD - VG رو من skip میدم ولی اگر کسی می خواد بذاره روی LGD مقدار کمی بذاره در حدی که بعدا پشیمون نشه
LGD] - IG ]
همش میزنه all queues are curentlly full
دهن ما رو سرویس کرده 2 هزار تا 2 هزارتا اضاف میشه ایتم ، اما برا full میزنه مسخره بازیه
برو ببین سایت d2l رو لوووووووووووووووووووووووو ووول LAI که تیم شناخته شده ای نیست تیم پلی خوبیم نداره الان IG رو زد اونوقت LGD که روز به روز داره تیم پلیش بهتر میشه توی bo3 نمیتونه بزنه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا اگر من داشتم 4 dc hook میذاشتم دیگران رو نمیدونم
الان هم بیشتر 6 value ندارم که اینم با 4 rare شروع کردم که همش فول میزنه نمیشه بذاریش
ای کاش ایتم ها رو نفروخته بودم اما اون موقع با بت اشنا نبودم
Four-Eyes (09-17-2014)
ایول بت رو گذاشتم ............ انقد که کلیک کردم روی این place bet ، تیم newbee تو فینال اینترنشنال اینجوری کلیک نمیکردن ........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©