EE sama , bone7 , aui اینا بازیکن نیستن ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا نمیدونم c9 با این بازیکنا چرا نتیجه نمیگیره
برد Alliance
برد Na`Vi
EE sama , bone7 , aui اینا بازیکن نیستن ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا نمیدونم c9 با این بازیکنا چرا نتیجه نمیگیره
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
EternalEnVy رو قبول دارم ولی pieliedie - bon7 - aui2000 همشون feeder ان !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bone7 جزو بهترین Offlaner های دنیاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HoMaYoON (09-11-2014)
aui هم مخ دوتاش خیلی بالاست فقط وقتی با توبی cast میکنه به آنالیزهاش گوش کنی میبینی که کاملا دقیق درست میگه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
هرکی هرچی داره رو VP خالی کنه ... You have my word !
VP] - Na'Vi] !! شک نکنید .. You have my Word !
تیم NVMI تیم بسیار خوبی هست از بازیکنان با تجربهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lil توسط هیروی Visage تونسته رنک خودشو به مرز 6800 برسونه و در 99 درصد بازی ها Visage -Carry بازی میکنه و بازیش فوق العاده است
من حدود 1 سال پیش Add کردمش تا بهم Visage بازی کردنو یاد بده و با این حال که من بازیم اصلا در حدش نبود بهم یاد داد و الان هم با هم دوست هستیم
DkPhobos هم که رفیق فابریک Dendi هست و با هم یک تیم Fun تشکیل دادند به اسمه DTS که مخفف شده Dendi The Superman هست البته Dendi خودش قبلا توی تیمی به همین نام بازی میکرد و هم بازی ـه ArtStyle بود که بعد با هم اومدن به Navi
Scandal که فکر کنم نیازی به گفتن نداشته باشه و یکی از بزرگترین بازیکنان Mid و Carry هست و بازیش انصافا حرف نداره و چند سال پیش از HoN به سمته Dota2 اومد و همینطور خیلی ها اونو به عنوان بهترین SoulStealer باز جهان میشناسند که همون SF خودمون هست در HoN
باز Goblak هم نیازی به تعریف نداره و پلیری هست که هم High-Skill ـه هم Smart و در تیم RoX-KIS قدیم Leader بود و اینجا هم Draft میکنه و Leader هست
Illidan Stormrage هم داستانش اینه که تا 2 هفته پیش ترکیب تیم NVMI کلا فرق میکرد و Scandal , Goblak در تیم نبودند و Lil درفت میکرد که این بازیکن توی اون تیم هم بود و از اونجا اومده
A_W_Z_2 (09-11-2014)
شدیدا از illidan متنفرم ! موندم Goblak چرا واسش هی drow پیک میکنه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من فک نکنم ناوی رو بتونن بزننا [A] هم مشکل داشت همه میگفتن chessie بد بود با یه تغییر تاکتیک ساده خیلی قشنگ empire زدن با ریزور chessie بازی و چرخوند من فک کنم ناوی بزنه چون بازیکنا شروع میکنن به مچ شدن
این ناوی با همون استایل قدیمی خودش تا حالا که فوق العاده خوب نشون داده . A فعلی جلوش پشیزی هم نیست :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©