!Long time no see BahramThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت زیاد هست اما معروف ترین هاش اینا هستند:
Dota2lounge.com
GosuGamers.net
Dota2Wage.com
JoinDota.com
برد Alliance
برد Na`Vi
!Long time no see BahramThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت زیاد هست اما معروف ترین هاش اینا هستند:
Dota2lounge.com
GosuGamers.net
Dota2Wage.com
JoinDota.com
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نظرسنجی بروز شد.
من که رو Zephyr بستم ! باد آباد
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
dota2bestyolo.comThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
فردا جفت بازیهای تیم Mushi رو YOLO بزارید رو Mushi و بازی NVMI vs VP رو من مطمئنم NVMI میزنه که اونم خودم YOLO گذاشتم اما به دیگران پیشنهاد نمیکنم باختید نندازید گردن من...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تیم موشی دهشتناکدار قوی شده . ولی Arrow میبرتشونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشب در کمال ناباوری VP تونست C9 رو بزنه . این تیم NVMI کی هست حالا ؟!
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
C9 بدون SingSing اصلا تیم محسوب نمیشه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه free to play رو دیده باشی یه تیمی بود به اسم moscow five اینا تقریبا همشون اعضای اون تیمن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bone7 و EthernalEnvy هم جزو بهترین پلیر های دنیان تو رول خودشون ولی هنوز هماهنگ نشدن با پلیر جدید پس زمان میبره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا من یه چند وقته نمیتونم توی d2l بت بذارم
کسی میدونه مشکل کجاس؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©