ti4 lower bracket : titan - newbeeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
newbee دقیقا با صدا کردن بوووووق ( ) روشان رو انداخت . ursa - wraith king هم نداشتن ! هیرو ها : luna - furion - DK - AA - rubick
ti4 lower bracket : titan - newbeeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
newbee دقیقا با صدا کردن بوووووق ( ) روشان رو انداخت . ursa - wraith king هم نداشتن ! هیرو ها : luna - furion - DK - AA - rubick
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
[QUOTE=Four-Eyes;21544]healer ای مثل omni و dazzle نمیشه و برای زدن روشان حتما نیاز به life steal دارین.
WK باید باشه.
توی lvl 1 این 2 میتونن 80-100تا heal بدن که کافی نیست.
حالا چرا اینقدر عزاب بدین خودتونو اخه یه vlad بگیرید راحت بکشیدش دیگه
با ولد ک اره کشکه :دی ولی من امتحان کردم اینطور ک گفتم میشه! من خودم دززل بودم خود اورسا هم اول بازی همش از از بطری سبزا هیل خرید ( از بس نخریدم اسمش نمیدونم چیه )
چرا هیچکی از لون درویید اسم نمیبره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با هیروهایی که دمیج محدوده ای میدن خیلی راحت میشه زد..
من دیده بودم تو یه بازی Luna - Vengful - Juggernaut - With Doctor - Furion قبل از دقیقه 1 روشان رو زدن.
خودمم یه بار توی گارنا با تیممون با این هیروها زدیم ... Ursa - Spirit - Axe - Luna - Shaman حتی قبل از مین 1 زدیم روشان رو.
به قول دوستمون که بالا گفت با ترکیب های زیادی میشه این کارو کرد
میشه تو دموی موسابقات سال 2006 یا 7 بود تیم mym قبل از شروع بازی روشن رو زدن
آقا زدن روشان کار عجیبی نیست که .wk + ursa + sb یا ursa + wk + ld این دوتا ترکیب خیلی راحت روشان رو میزنن واسه بازی دو نفره حالا ld + wk تمام البته راحت ترم هستش که ما یادمون نیست . یادمه یه بار توی لود تیچز پیک کردم با لول سه ی یرسا 6 لجیون با 6 تاینی یعنی فقط باید دول میزدم رویکی تا کیل بشه.
نمیدونم والا لون درویید و یورسا بدون هیچ حرکت خاصی میزنن روشنوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين نقشه زياد موفق نبوده اما يادمه تو ti4 تيم newbee اين سياست رو روي تيم titan عملي كرد و رسمن به فنا داد تيمشونو
همشون لول آپ شدن اول بازي و پوش دادن و قبل مين 20 جم كردن
تازگي ها هم چن تا تيم اينكارو انجام دادن اما از طرف تيم مقابل مورد ف.ا.ك قرار گرفتن
Team Secret
WD-Luna-Veng-Ursa-BeastMaster
Min1 نشده میزنن
[SIGPIC][/SIGPIC]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©