بعضی از مادربورد ها پشتیبانی نمیکنن یعنی درایوری براشون نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی از مادربورد ها پشتیبانی نمیکنن یعنی درایوری براشون نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کروم داری؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اقایون ببینید نمیشه پینگ داخلی رو کاهش داد ، کسی که زبانش هم خوب باشه چون هرچی زبان بیشتری بلد باشی منابع بیشتر در اختیار داری
درود و خسته نباشید
آقا چند وقتیه یه پیغامی برام از ویندوز میاد که خیلی حالمو گرفته و نمیتونم رو دکمه lan در garena کلیک کنم و گیم پلی بدم .پیغام اینه :
additonal log on information maybe required
help plz
نگا داش ممد یه کار کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پاشو برو نمایندگی بگو تا پینگ من درس نشه نمیرم
منم یه بار سرعت شبانه 20 میشد همین کارو کردم یه بار هم سرعت نت نصف شده بود قبول نمیکزدن همین کارو کردم سریع درست شد
سرویس های کاهش پینگ هیچ کدوم جواب نداد؟
به نظرت چند بار رفته باشم خوبه ؟ میگه همینی که هست رییس مخابرات شهر اینو بهم گفت ، گفت نمی خواین برین شرکت خصوصی ، چقدر ادم باید بی شرف باشه . امسال هم یه بنده خدایی نت خصوصی می خواست بیاره واسه شهر من ، برای بازی پینگش عالی بود این نذاشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو برو یه خلقی ( یه دعوایی) راه بنداز این عوضی رییس رو بزن ، شرکت خصوصی نیست اونجا؟ واقعا که خداوندا یکی از نفت خیز ترین شهر های کشور نباید نت عالی داشته باشه؟ tnx god
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این کشور همه چیز برعکسه ، تا الان نمیدونستی ؟ حاظرم قسم بخورم حتی برا کسی نمیتونه نت شارژ کنه ، ازش خواستیم گفت بذار فلانی بیاد ( کار کن اونجا رفته بود دستشویی )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی تا به حال ویندوز 10 نصب کرده ؟ مشکل خاصی ندارین باهاش ؟ واقعاً برای برنامه های کرک شده مشکل درست میکنه ؟
راستش مهلت دانلود رایگانش داره تموم میشه میخواستم ببینم دانلود کنم یا نه، من برنامه کرک شده خیلی دارم، همه رو هم لازم دارم !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
8.1 داشتم اپ کردم هیچ مشکلی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
WardeN (10-01-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©