Beta SignupThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان حتما بازی تست کنید. انگار دارم Offline بازی میکنم انقدر پینگ خوبه .
الان از کجا باید این بازی رو دانلود کرد؟
لینک مستقیم کسی سراغ نداره؟ :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Battle.net کلاینت دانلود کن بعد از لینکی که بالا دادن برو واسه بتا ثبت نام کن. شانست خوب باشه 3 ماه دیگه اینیوایت میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه قرار نبود 13 ژانویه در دسترس همه قرار بگیره ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
''iMM (01-16-2015)
یه چیزی هم باید بهمون بدن بریم بازی کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد مگه بازی کارتی میشه جذاب بشه؟؟؟؟!!؟!؟ بعد دوستان میگن نه لگ داره ن دلی اینها مگه دلی مهمه واسه بازی کارتی؟ اینم دلی شم چی میشه؟ :d
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خودم همینو فک میکردم ولی بعد 13 رفت رو Closed Beta . تو این دوره اینوایت بیشتر میشه ولی بازی همگانی نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما داریم درباره HOTS حرف میزنیم نه HearthStone .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ray[A]n (01-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©